Koronavirus-tiedote 30.3.2020
30.3.2020 17:51 Uutiset / Pääsivusto

Koronavirus-tilanne jatkuu ja tämän vuoksi haluamme tiedottaa teitä muutamasta seuran toimintaan liittyvästä asiasta.

Koronavirus-tilanne jatkuu ja tämän vuoksi haluamme tiedottaa teitä muutamasta seuran toimintaan liittyvästä asiasta.

Seuran kaikki järjestetty ja ohjattu kenttätoiminta on keskeytetty toistaiseksi. Noudatamme nyt ja jatkossakin tämän tilanteen osalta Suomen hallituksen ja Palloliiton määräyksiä ja suosituksia. Seuran toiminta jatkuu täysipainoisesti heti, kun virusepidemian tila, sekä yllämainittujen tahojen ohjeistukset sen sallivat. Seuraamme tilannetta aktiivisesti ja pyrimme tiedottamaan teitä heti, kun jotain uutta tärkeää tietoa tulee.

Joukkueiden valmentajat ovat ohjeistaneet pelaajia omatoimiseen harjoitteluun. Tärkeintä on kuitenkin huolehtia omasta ja muiden terveydestä sekä kantaa vastuuta taudin etenemisen ehkäisystä. Tämän vuoksi on ehdottoman tärkeää, että pelaajat liikkuvat ja urheilevat ainoastaan terveinä ollessaan. Lisäksi toivomme, että pelaajamme noudattavat teidän vanhempien avulla myös niitä suosituksia ja ohjeistuksia, joita maamme hallitus ja viranomaiset ovat asettaneet mm. rajoittamalla kokoontumisia ja sulkemalla liikuntapaikkoja.

Kesän tapahtumien – futiskoulun, lisätreenien ja Dutch Training Program –leirin – järjestämisen osalta päätökset tehdään toukokuun ensimmäisellä viikolla.

Seurat ympäri Suomen ovat nyt hankalassa tilanteessa, eikä myöskään meillä ole mahdollisuutta selvitä tästä poikkeuksellisesta ajasta ilman vaikeita ratkaisuja. Kaikki seuran määräaikaiset työntekijät ja korvausta saavat valmentajat ovat saaneet ilmoituksen palkanmaksun keskeytyksestä ja vakituiset työntekijät lomautetaan 1.4. alkaen. Lomautusten takia myös seuran toimisto suljetaan. Yhteydenotot toimistoon toistaiseksi ainoastaan sähköpostitse, näitä posteja luetaan ja niihin vastaillaan mahdollisuuksien mukaan kerran viikossa, pääsääntöisesti keskiviikkoisin.

Nämä toimet ovat valitettavia, mutta välttämättömiä seuratoimintamme jatkuvuuden turvaamiseksi.

Jos haluatte olla tukemassa seuran juniorityötä vaikeassa tilanteessa, voit tehdä sen esimerkiksi liittymällä seuran jäseneksi: https://kauppa.fcjazz.com/pd/liput/17/jasenkortti/

Seuran jäsenkortilla saat lukuisia etuja, joita voit hyödyntää samalla kun tuet porilaisia yrittäjiä, jotka elävät niin ikään vaikeita aikoja. Tässä lista jäsenkortilla saatavista eduista: https://fcjazz.com/fi-fi/article/etusivu/kausi-ja-jasenkorttiedut-2020/739/.   
Lisää uutisia
FC Jazz
«  Kesäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
 
Kategoriat