Tyttöfutis käynnissä - treenit kaksi kertaa viikossa
Julkaistu: 20.07.2020 00.00

Tyttöfutis käynnissä - treenit kaksi kertaa viikossa

FC Jazz käynnistää ensimmäistä kertaa tytöille omat joukkueet ja starttitapahtumassa olikin paikalla paljon uusia innokkaita pelaajia. Vanhemmille annettiin infoa tyttöfutiksen ensimmäisistä askelista ja tulevaisuuden suunnitelmista samalla kun pelaajat treenasivat vauhdikkaissa harjoituksissa kentän puolella.

Tyttöjen treenit pyörähtävät käyntiin heti. Valmennuksesta vastaavat seuran valmennuspäällikkö Miro Varhelahti ja tutor Timo Kulju - näiden kokeneiden ammattilaisten lisäksi nuoret pelurit saavat loistavaa esimerkkiä mahtavilta nuorilta valmentajiltamme Siiri Männistöltä ja Alina Virtalalta. "Valmennuksen laatu on aina asia, josta seurassamme ei tingitä. Sen vuoksi haluamme heti alusta asti panostaa tyttöjen valmennukseen. Siirin ja Alinan mukanaolo on loistava juttu, nuoret pelaajat saavat heistä loistavat esikuvat!", Varhelahti toteaa.

Tyttöjen harjoitukset ovat maanantaisin ja keskiviikkoisin Herralahden kentällä klo 16:30-18:00. Uudet pelaajat ovat jatkuvasti tervetulleita! Treeneissä saa käydä tutustumassa viiden harjoituskerran ajan täysin veloituksetta.

Lisätietoja: miro.varhelahti@fcjazz.com / 0445449625

Seuran uusimmat