FC Jazzista vahva edustus 06-ikäluokan lännen alueleirillä!
Julkaistu: 11.05.2021 19.00

FC Jazzista vahva edustus 06-ikäluokan lännen alueleirillä!

VIISI PELAAJAA LÄNNEN OSA-ALUELEIRILLE - MUKANA MYÖS SEURAN TALENTTIVALMENTAJA PIISPANEN

FC Jazzin 2006-ikäluokasta on valittu yhteensä viisi pelaajaa lännen osa-alueleirille, joka järjestetään Tampereella 20.5.2021. FC Jazzista kutsun saivat Sakari Karjalainen, Aaro Kangas, Alex Luhtanen, Juuso Marttila ja Joose Vilkuna. Leirillä on FC Jazzia edustamassa myös seuran talenttivalmentaja Waltteri Piispanen, sekä FC Jazzin entinen valmennuspäällikkö, nykyisin FC TPS:n talenttivalmentaja Miro Varhelahti. Seura onnittelee jokaista valinnasta!

- Tämä on hieno palkinto pojille hyvästä työstä ja kehityksestä harjoituskentällä. Isot onnittelut heille! Muutama avainpelaaja on vielä sivussa vammojen vuoksi, joten jatkossa pelaajia on pääsemässä näihin tapahtumiin lisääkin, kommentoi ikäluokan päävalmentaja Tero Suonperä.

Suonperä kertoo myös hieman 2006-ikäluokan kuulumisia näin pandemian aikana. Kaikesta huolimatta joukkue on pystynyt pitämään harjoittelua yllä, mutta se on vaatinut innovatiivisuutta valmennukselta ja johdolta.

- Kulunut talvi ja itse asiassa koko korona-aika on ollut erittäin haastavaa. Pojat ovat kuitenkin omaksuneet hienosti äärimmäisen tärkeän opin, että keskity vain siihen mihin voit itse vaikuttaa. Ja heidän tapauksessaan se on treenaaminen. Harjoittelua ei ole tehty helpoksi, koska rajoitukset Satakunnassa ovat olleet erittäin kireät. Mutta tässäkin on otettu käyttöön edelleen toimiva vanha viisaus: Voittaja keksii keinot, häviäjä keksii selitykset. Joukkue on harjoitellut erittäin laadukkaasti, monipuolisesti ja ennen kaikkea todella hyvällä motivaatiolla. Tämä tilanne on haastanut myös valmennusta, koska rajoituksia on ollut niin paljon. Monipuolisuus, kekseliäisyys ja positiivinen asenne ovat olleet avainasemassa. Kertaakaan pelaajat eivät ole valittaneet tai osoittaneet minkäänlaisia kyllästymisen merkkejä. Treenattu ollaan hymyssä suin, mutta toisissaan. Uskon, että tästä kaikesta on jatkossa paljon hyötyä. Vaikeudet ja vastoinkäymiset kasvattavat, kun niihin vain reagoi oikein. Joukkueemme koko on korona-aikana kasvanut, joten jotain olemme tehneet yhdessä oikein, sanoo Suonperä.