Jatkoa voittoputkelle
Julkaistu: 28.07.2021 22.21

P14 Kolmonen jatkui FC Jazz/Karhu-Futis yj:n osalta vieraspelillä Paraisilla. Matkaan lähdettiin tiiviilllä 13:n pelaajan nipulla. Pari tuntia bussissa, palaveri, lämmittelyt vesisateessa ja peli käyntiin. YJ KarJa otti pelinhallinnan itselleen alusta alkaen ja piti sen itsellään miltei koko ottelun ajan. Varma topparipari Antti ja Veeti sekä keskikentällä totutun vahvasti pelannut Elis pitivät huolen, että pakka pysyi tiiviinä eikä kotijoukkueella ollut liiemmin asiaa tekopaikoille. Maalinteko aloitettiin ensimmäisen erän lopulla Elkun viedessä vieraat 0-1 -taukojohtoon kulmapotkun jälkitilanteesta. Pian tauon jälkeen FC Jazz 08 -vahvistus Jiri tuplasi YJ KarJan johdon Williamin hienosta läpisyötöstä. Toisen erän loppupuolella Elkku maalasi toistamiseen, tällä kertaa vasurilla, viimeistellen samalla porilaisten tyylipuhtaan 0-3 -voiton. Laadukkaan esityön maaliin teki jälleen William. Nollapelin pitivät vanhasta muistista Simo ja Nehir, kummankin pelatessa pitkästä aikaa maalivahtina puoliajan verran.

P14 Kolmosen ja P14 Ykkösen sarjataulukot ja tulevat tapahtumat nähtävissä joukkueen kotisivuilla: