P15 Ykkönen: FC Jazz/Karhu-Futis YJ – NoPS
Julkaistu: 05.05.2022 19.08

P15 Ykkösessä oli sarjanousija NoPSin vuoro vierailla Herralahdessa. Nokialaisten tiedettiin pelaavan kurinalaisesti tiiviinä nippuna ja mahdollisia vastahyökkäysmahdollisuuksia hyödyntäen.

Pelin kulku oli ennakko-odotusten mukainen. Palloa toimitettiin vastustajan päätyyn eri tavoin ja tekopaikoissa huomattiin NoPSin sumputtavan keskikaistaa tehokkaasti. YJ KarJan ensimmäinen tehohetki osui reilun kymmenen minuutin kohdalle. Nehir survoi ensimmäisen maalin kulmapotkun jälkitilanteesta ja Ode laukoi tilanteeksi 2 - 0 pari minuuttia myöhemmin.

Toisella puoliajalla peliajatus katosi ajoittain ja vetoja vastustajan maalin suuntaan viljeltiin milloin mistäkin. Viimeisen vartin aikana lopputulos viimeisteltiin jokseenkin pelitapahtumia vastaavaksi Eetun ja Maken iskettyä maalin mieheen. Maalilla Arttu piti varmasti kauden kolmannen nollapelin vastustajan viimeistelymahdollisuuksien jäätyä vähiin.