Ilves Alfa – FC Jazz/Karhu-Futis YJ
Julkaistu: 21.05.2022 20.28

FC Jazz/Karhu-Futis YJ:n kevätkausi jatkui Tampereen Kaupissa, missä pelattiin Ilves Alfan vieraana tasainen peli. Vastassa oli hyvää futista pelaava joukkue ja vaarallisia tekopaikkoja nähtiin kummassakin päässä harvakseltaan. Punaiset onnistuivat luomaan toisella jaksolla pari laatutilannetta ja molemmista pallo myös toimitettiin maaliin. Voittomaaliksi jääneen 0 – 1 -osuman iski Make 51. minuutilla ja muutama minuutti tästä Otto viimeisteli loppulukemat 0 – 2. Allu oli näkyvästi mukana ensimmäisessä maalissa prässäämällä vahvasti Ilveksen päädyssä sekä myös toisessa osumassa tarjoilemalla namupassin maalin edustalle taustaryhmän odotellessa jo ratkaisua vedon muodossa.

Maalien jälkeen voiton varmistelu vaati vielä työteliään puolituntisen Ilveksen yrittäessä kiriä tilannetta paremmaksi. Pelaavaa ryhmää jouduttiin muokkaamaan pikkukolhujen harvennettua rivejä. YJ KarJan alakerta piti kuitenkin jälleen mallikkaasti ja pari Ilveksen puolittaista vaaratilannetta vesitti lopulta Taksi varmoilla vastaantuloilla ja torjunnoilla.

Ilves Alfa –ottelun tapahtumat Palloliiton sivuilla.