FC Jazzin A-nuoret avasivat sarjan hienolla vierasvoitolla
Julkaistu: 15.04.2019 00.00

FC Jazzin A-nuoret olivat hyvässä vireessä A20 II-Divisioonan avausottelussaan su 14.4. pelatussa ottelussa Peimari UTD vastaan Sauvossa.

FC Jazz aloitti ottelun hakien hieman pelirytmiä, kun ei otteluita ollut vähään aikaan alla pitämällä kuitenkin vastustajan poissa maalintekoalueilta.
15 min pelin jälkeen FC Jazz alkoi ottamaan pelin ohjat jalkoihinsa sai luotua hyvin tilanteita.
Tauolle mentiin kuitenkin tasatilanteessa 0-0. Toisella jaksolla vastustajan eväät oli syöty ja Jazz hallitsi kenttätapahtumia. Jaakko Malmivuori vei Jazzin 1-0 johtoon 49min hyvän hyökkäyksen päätteeksi. Pelin 57min Mostafa taituroi 2-0 maalin ja ottelun loppuhetkillä myös hyvän ottelun
pelannut Mark Kivelä nousi topparin tontilta aloittamaansa hyökkäykseen ja viimeisteli päällään etunurkkaan upeasti 3-0.

Joukkue pelasi lopulta ehjän 90min ja piti vastustajan kurissa sekä viimeisteli voittoon tarvittavat maalit.

Valmentajana täytyy olla iloinen poikien puolesta ja koko joukkueen peli-ilmeestä.
Tästä on hyvä jatkaa kevään sarjapelejä, seuraavaksi vastaan asettuu su 28.4. Herralahden pyhättöön HJS Hämeenlinnasta.

Peimari UTD - FC Jazz
49min 0-1 Jaakko Malmivuori
57min 0-2 Mostafa
88min 0-3 Mark Kivelä