FC Jazz P07 kutsuu uusia pelaajia joukkueeseen
28.11.2018 14:10 Uutiset / P07

FC Jazz P07 kutsuu uusia pelaajia joukkueeseen

Vuonna 2007 syntyneiden ikäkausijoukkue etsii uusia pelureita ryhmäänsä. Tervetulleita ovat niin enemmän kuin vähemmän pelanneet jalkapallosta innostuneet lapset. Kaudella 2019 joukkue osallistuu Suomen Palloliiton Länsi-Suomen piirin eri sarjatasoihin usealla joukkueella – jokaiselle pelaajalle järjestyy oman taitotason mukaisia pelejä. Talvella pelaamme myös futsalia. Sarjojen lisäksi pyrimme kauden mittaan osallistumaan muutamaan turnaukseen kotimaassa ja mahdollisesti myös ulkomailla. Tärkeimpiä joukkueen tapahtumista on heinäkuussa järjestettävä Pori Cup, jossa joukkueemme puolustaa viimekesäistä kilpasarjan voittoa. Joukkueharjoituksia on neljä kertaa viikossa. Kaikki tapahtumat voi tarkistaa erikseen joukkueen kalenterista.

Joukkueemme on tehnyt parin vuoden ajan yhteistyötä Karhu-Futiksen 07-joukkueen kanssa. Täksi kaudeksi yhteistyö tiivistyy entisestään. Kaikki harjoitus- ja pelitapahtumat järjestetään yhteistyössä Karhu-Futiksen kanssa. Tämä mahdollistaa kaikille ympäristön, jossa voi kehittää itseään samantasoisten pelureiden kanssa.

Joukkueen päävalmentajana toimii Vesa Furuholm (UEFA B), joka on FC Jazzissa valmentanut usean vuoden ajan. FC Jazzin lapsivalmennuksessa panostetaan pelaajakehitykseen, joka huomioi pelurin taidollisen ja henkisen kehitystason. FC Jazzin harjoittelun avainasioita ovat taidon, pelikäsityksen ja liikunnallisuuden monipuolinen kehittäminen, kohti omaa huippua. Muiden urheilulajien harrastaminen ei ole este joukkueessa pelaamiselle.

Kaikki pelaajat maksavat FC Jazzille seuramaksun. Seuramaksun suuruus on vuonna 2019 yhteensä 390 euroa/pelaaja. Seuramaksulla ylläpidetään seuran hallintoa ja kehitetään seuran toimintaa.

Lisäksi joukkue kerää pelaajilta joukkuemaksun, joka on 35 €/kk. Joukkuemaksu laskutetaan kuukausittain tai sovittaessa muutaman kuukauden välein. Joukkuemaksulla korvataan joukkueen toimintakustannukset (valmennus-, turnaus-, kenttä- ja varustemaksut yms.). Uudet pelaajat voivat harjoitella ja pelata joukkueen mukana kuukauden mittaisen tutustumisjakson ilman maksuja.

Lisätietoja: Sari Kaila, joukkueenjohtaja (sari.kaila@hotmail.com; puh: 040 8396682); Vesa Furuholm, päävalmentaja (vesa.furuholm@gmail.com; puh: 040 7064886)

Tervetuloa mukaan joukkueeseen!


   
Lisää uutisia
P07
«  Heinäkuu   »
Kategoriat