FC Jazz -10 kutsuu uusia pelaajia joukkueeseen
3.2.2017 17:38 Uutiset / P10

FC Jazz -10 kutsuu uusia pelaajia joukkueeseen!

Olemme vuonna 2010 syntyneiden mukavien poikien ja tyttöjen ikäkausijoukkue ja etsimme uusia pelureita ryhmään. Tervetulleita ovat niin enemmän kuin vähemmän pelanneet jalkapallosta innostuneet lapset. Tällä hetkellä joukkueessamme on noin 30 innokasta pelaajaa, huoltaja sekä 4 kannustavaa valmentajaa.

Joukkue osallistuu Junnuliiga- ja Leikkimaailma-sarjoihin. Lisäksi osallistumme turnauksiin Porissa ja lähialueilla. Junnuliigaan ja Leikkimaailmaan osallistuvat pääasiassa Satakunnan joukkueet. Peliryhmät osallistuvat n. kaksi kertaa kuukaudessa pelitapahtumiin. Joukkueen päätapahtuma on heinäkuussa järjestettävä Pori Cup. Joukkue harjoittelee kolme kertaa viikossa.

Talvikaudella harjoitteluajat ovat seuraavat:

Ma klo 18.00-19.30 (Herralahden kenttä)
Ti klo 16.30-18.00 (Herralahden kenttä)
To klo 16.00-17.30 (Herralahden kenttä)

Joukkueen päävalmentajana toimii Timo Kulju joka on myös Fortum Tutor valmentaja. FC Jazzin lapsivalmennuksessa panostetaan pelaajakehitykseen, joka huomioi pelurin taidollisen ja henkisen kehitystason. FC Jazzin harjoittelun avainasioita ovat taidon, pelikäsityksen ja liikunnallisuuden monipuolinen kehittäminen. Muiden urheilulajien harrastaminen ei ole este joukkueessa pelaamiselle.

Kaikki pelaajat maksavat FC Jazzille seuramaksun. Seuramaksun suuruus on vuonna 2019 yhteensä 280 euroa/pelaaja (70€/maksuerä). Seuramaksulla ylläpidetään seuran hallintoa ja kehitetään seuran toimintaa.

Joukkueen aloitusmaksu 20€ (kertakorvaus) Joukkuemaksu on 25€/kk. Joukkuemaksulla korvataan joukkueen toimintakustannukset (valmennus-, turnaus-, kenttä- ja varustemaksut yms.).

Uudet pelaajat voivat harjoitella ja pelata joukkueen mukana kuukauden ilman maksuja.


Lisätietoja:

Timo Kulju, päävalmentaja

(timojkulju@gmail.com)

p. 0504107474


Hanna Leino, joukkueenjohtaja

(hanna.leino7@gmail.com)

p. 040 9101037Tervetuloa mukaan hyvän meiningin joukkueeseen! :)


   
Lisää uutisia
P10
«  Heinäkuu   »
Kategoriat