FC Jazz P11 hakee uusia pelaajia joukkueeseen
11.12.2018 11:17 Uutiset / P11

FC Jazz P11 hakee uusia pelaajia joukkueeseen

Vuonna 2011 syntyneiden ikäkausijoukkue etsii uusia pelureita ryhmäänsä. Tervetulleita ovat niin enemmän kuin vähemmän pelanneet jalkapallosta innostuneet lapset. Tällä hetkellä joukkueessa on 21 reipasta pelaajaa, 3 valmentajaa, huoltaja ja kaksi joukkueenjohtajaa.

Joukkue osallistuu kauden aikana turnauksiin Porissa ja lähialueilla. Talven aikana joukkue osallistuu Junnuliigaan sekä Futsal liigaan. Keväällä aloitetaan Länsirannikon liiga, johon osallistutaan kahdella joukkueella kilpa- ja haaste-sarjaan. Länsirannikonliigaan osallistuu alueen kärkiseurat. Lisäksi kesällä pelataan Leikkimaailma-sarja. Joukkueen päätapahtuma on heinäkuussa järjestettävä Pori Cup.

Joukkueella on tapahtumia noin kolme-neljä kertaa viikossa. Arkipäivisin harjoituksia on kolme/viikko. Viikonloppuihin kohdistuu harjoitusotteluita sekä mahdollisia turnauksia. Viikonlopun tapahtumat voi tarkistaa erikseen joukkueen kalenterista. Joukkueen talvikauden harjoitteluajat ovat seuraavat:

MA klo 16.00-17:00 (Karhuhalli), harjoituksen jälkeen 20 minuutin loppuverkka.

KE klo 17.00-18.00 (Karhuhalli), ennen harjoitusta 20 alkuverryttely.

PE klo 17.30-18.30 (Ruosniemen koulu)

Joukkueen päävalmentajana toimii Timo Kulju (C+), joka toimii myös Fortum-Tutor valmentajana. Kulju on Satakunnan arvostetuimpia lapsivalmentajia ja hänen Fortum Tutor -hankkeessa tehdään seurayhteistyötä porilaisten seurojen kanssa. FC Jazzin lapsivalmennuksessa panostetaan pelaajakehitykseen, joka huomioi pelurin taidollisen ja henkisen kehitystason. FC Jazzin harjoittelun avainasioita ovat taidon, pelikäsityksen ja liikunnallisuuden monipuolinen kehittäminen. Muiden urheilulajien harrastaminen ei ole este joukkueessa pelaamiselle.

Kaikki pelaajat maksavat FC Jazzille seuramaksun. Seuramaksun suuruus on vuonna 2019 yhteensä 280 euroa/pelaaja (70/maksuerä). Seuramaksulla ylläpidetään seuran hallintoa ja kehitetään seuran toimintaa.

Lisäksi joukkue kerää pelaajilta joukkuemaksun, joka on 30 €/kk. Joukkuemaksu laskutetaan kuukauden välein. Joukkuemaksulla korvataan joukkueen toimintakustannukset (valmentaja, turnaus-, kenttä- ja varustemaksut yms.). Joukkuemaksu on vuodessa yhteensä 360 €/pelaaja.

Uudet pelaajat voivat harjoitella ja pelata joukkueen mukana kuukauden ilman maksuja. Lisäksi joukkue tarjoaa uudelle pelaajalle pelipaidan.

Lisätietoja: Juha Falck, joukkueenjohtaja (P2011@fcjazz.com, puh: 040 833 2585); Timo Kulju, päävalmentaja (timojkulju@gmail.com), puh: 050 410 7474)

Tervetuloa mukaan iloiseen joukkoon!


   
Lisää uutisia
P11
«  Heinäkuu   »
Kategoriat