FC Jazz A-nuoret kotivoittoon 5-1 TPV vastaan su 25.8.
Julkaistu: 25.08.2019 00.00

FC Jazzin A20 nuoret jatkoivat hyvässä vireessä ykkösen kotipelissään TPV vastaan Herralahden kentällä.
FC jazz lähti otteluun jälleen vauhdikkaasti ja hyökkäykset vyöryivät TPV päätyyn, 15 min pelin jälkeen taululla komeilivat 2-0 lukemat.
Ensin Miika Koivisto täräytti kulman jälkitilanteesa 20 metristä upean osuman takakulmaan. Tämän jälkeen Kalle Kallio haastoi vastustajan pakin eteni boxiin ja sijoitti alakulmaan. Vielä ennen taukoa Jasse Mäenpää teki rankkarista taukolumat 3-0.
Toisella jaksolla tempo laski ja FC Jazz hallitsi tapahtumia ja loi maalipaikkoja. Vain vastustajan maalivahti sai pidettyä lukemat siedettävinä.
Jasse Mäenpää kaunisteli lukemat jo 5-0 kahdella toisen jakso maalillaan, joten knalli tuli täyteen nousten myös maalipörssissä. Lopussa TPV sai lohtua kun upea laukaus takakulmaan rikkoi kotiojoukkueen nollapelin.
Uhkuimme pelihaluja sekä joukkuessa vallitsi rento ja hyvä fiilis, näin ollen pelasimme jälleen yhtenäisesti ja vapautuneesti hyvää vauhdikasta futista. On mukava seurata poikien tekemistä, alku oli jälleen energinen ja tehokas. Hyvä fiilis joukkueessa ja tekemisen meininki, iloitsi valmentaja Saku Laaksonen.

Seuraaava koitos on jo keskiviikkona 28.8. Turussa ja vastaan tulee ÅIFK.