FC Jazz A20 vierastappioon FC Honka vastaan la 29.2.
25.2.2020 20:46 Uutiset / P20

A20 SM-karsinta
La 29.2. klo 17.10 Wolkswagen areena, Kauniainen
FC Honka - FC Jazz 5 - 2

FC Jazz jatkoi A20 poikien SM-karsintaa vieraspelillä, vastassa oli vahvasta juniorityöstä tuttu FC Honka.
Ottelu alkoi kotijoukkueen painostuksella ja ylipäätään FC Jazz ei päässyt oikein peliin mukaan.
Jo 5min pelin jälkeen FC Honka rakenteli hienon maalin 1-0 johtoon. Kun 13 min peliä oli pelattu niin jälleen FC Honka pääsi iskemään läheltä ja vahva alku vei kotijoukkueen jo 2-0 johtoon. FC Jazzin valmennus ja pelaajat eivät hötkyilleet vaan viisaat päät yhteen ja taktisesti hieman muutettiin ja jo löytyi uusi sävel. Peli tasoittui ja saatiin hieman kontrolliin, 20 min kohdalla Rasmus Laaksosen antamasta kulmasta Joose Mäkinen pukkasi upeasti kavennuksen 2-1. FC Jazz sai kotijoukkueen sekaisin ja sai tukittua heidän pelaamisen ja loi muutamia tilanteita vielä ilman tasoitusta. 36 min taululla ja Jaakko Malmivuori siirsi keskialueen rajan tuntumassa pallon Rasmus Laaksoselle, joka pienen kuljetuksen jälkeen laukoi 35 metristä pallon maaliin havaitessaan molken olleen hieman ulkona, hieno oivallus ja maali, peli 2-2.
Toisella jaksolla peli aaltoili päästä päähän, mutta kotijoukkue sai hieman enemmän tilanteita. Kun molemmat joukkueet jahtasivat riskilläkin johtomaalia niin FC Honka siinä onnistui ja kulman reboundista lähes viivalta Honka meni 3-2 johtoon. Muutama tilanne ja painostus saatiin aikaiseksi, mutta lopulta voittajasta ei jäänyt epäselvyyttä, vaan Honka oli vahvempi ja tehokkaampi voittaen 5–2, maalit 83min + 87min.
Vaikka pilkku 5-2 tilanteessa mokattiin ja lopulta hävittiin, niin FC Jazz teki töitä. Joukkueen maalivahtina pelannut Kalle Ahtiainen pelasi tappiosta huolimatta mainiosti tehden muutaman "gameseiverin" ja Rasmus Laaksonen pelasi vahvasti.

Kotijoukkue oli myös vahvistunut tähän otteluun, kun Honka sai peliin edustusjoukkueen pelaajia, jotka ovat hiljattain kuntoutuneet vammoistaan ja hakivat nyt pelituntumaa nuorten sarjasta. Meillä oli hyvätasoinen joukkue tänään vastassa ja annoimme kuitenkin kelpo vastuksen, FC Jazzin valmentaja Sami Rintanen kertoi.

Seuraavan kerran porilaiset pelaavat viikon kuluttua Seinäjoella sarjakärki SJK:n vieraana.

Ohessa myös linkkin sarjan sivuille;
https://www.palloliitto.fi/p20-sm-karsinta/ottelut?group=2


   
Lisää uutisia
P20
«  Heinäkuu   »
Kategoriat