FC Jazz A20 sai kyytiä sarjakärki SJK vieraskentällä
Julkaistu: 04.03.2020 00.00

FC Jazz jatkoi urakkaansa A20 poikien SM-karsinnassa vieraspelillä vahvaa SJK vastaan.
Ottelu alkoi kotijoukkueen painostuksella ja ylipäätään FC Jazz ei päässyt oikein peliin mukaaan.
Kotijoukkue piti palloa ja hallitsi tapahtumia. Kotijoukkue meni menojaan ekan jakson jälkimmäisellä puoliskolla ja tauolle mentiin 3-0 lukemissa.
Toisella jaksolla FC Jazz pyristeli mukana ja harmiksemme lopussa viimeisen 10min aikana SJK teki vielä neljä maalia.
SJK oli luokkaa vahvempi tänään ja heillä oli useita pelaajia, jotka pelaavat jo miesten sarjoja 1 Div.
Lisäksi me olimme hieman aiempaa nuoremmalla joukkueella matkassa, toki se ei selitä SJK paremmuutta.
Tämä unohdetaan ja satsataan seuraaviin peleihin, joissa vastassa ns. päävastustajamme. Voitot niistä kolmesta pelistä niin voimme vielä taistella jatkopaikasta, laskeskeli valmennustrio.

Seuraavan kerran porilaiset pelaavat tulevana su 15.3. klo 14.30 kotikentällä UK tkn HAKA vastaan.