FC Jazz -10 is ready for new players!
8.2.2017 12:08 Uutiset / P10 2010

FC Jazz -10 is ready for new players


Olemme jalkapallojoukkue kaikille pojille ja tytöille, jotka ovat syntyneet vuonna 2010 ja haluaisivat aloittaa uuden harrastuksen. Etsimme uusia pelaajia aloittamaan kanssamme ympäri vuoden.

Olet erittäin tyytyväinen liittymään meihin. Ei ole väliä oletko aloittelija vai jo innokas pelaaja. Olemme iloisia siitä, että voimme uusia pelaajia käydä koulutuksessa ja kokeilla kuukautta ilmaiseksi ilman velvollisuuksia!

Koulutuspäälliköt

Harjoitamme pienissä ryhmissä jaettuna taitojen ja motivaation mukaan jokaisessa koulutuksessa. Tällä hetkellä meillä on noin kolmekymmentä pelaajaa. Pääkouluttajamme on Timo Kulju.

Tiimimme harjoittelee kolme kertaa viikossa. Kesäisin harjoitteluajat ja -paikat ovat

Maanantaina 17.30-19.00 Herralahti

Tiistai 17.30–19.00 Herralahti

Perjantai 16.00–17.30 Herralahti

FC Jazz is a junior football club. It is dedicated to give each player a chance to grow as a child and as a football player at their own space. FC Jazz training means a holistic view of developing individual skills, insight to the game and a sporting lifestyle. The club is all in for the player to have other sport hobbies beside the football.

Match events

Our team takes part in Junnuliiga and Leikkimaailma. They are playful match events meant for young players at Satakunta area, arranged in co-work with other junior football teams. In addition, we participate in one day tournaments at Pori and nearby. The main event for the team is the Pori Cup in July.

Ottelutapahtumia on yleensä kahdesti kuukaudessa. Joukkueemme lähettää kaksi tai kolme ryhmää ottelutapahtumiin; Siksi jokaisen pelaajan on ilmoittauduttava tapahtumaan. Pelaajat oppivat pelaamaan joukkueena kaikkien pelaajien kanssa, koska ryhmät vaihtuvat otteluissa. Jokaisen pelaajan ei tarvitse osallistua jokaisessa ottelutapahtumassa tai turnauksessa.

Koulutusmaksut

Koulutusmaksut on jaettu kahteen osaan:

FC Jazz -klubimaksu on vuonna 2019 280 € vuodessa pelaajaa kohti.

FC Jazz -10 joukkuemaksu kerätään ja käytetään vain poikien ja tyttöjen harjoitteluun joukkueessa. Joukkuemaksu on 25 € kuukaudessa / pelaaja. Kun uusi pelaaja liittyy joukkueeseen, aloitusmaksu on 20 € (vain kerran). Joukkuemaksu kattaa koulutuksen ja turnauksiin ja otteluun osallistumisen kustannukset.


Timo Kulju, pääkouluttaja

(Timojkulju@gmail.com)

s. 0504107474
   
Lisää uutisia
P10 2010
«  Heinäkuu   »
Kategoriat