P15 2007, P17 Kolmonen

Pori Akatemia YJ/2 - FC Jazz YJ   0 - 7

Karhuhalli TN

FC Jazz YJ nousukarsintapeliin P17 Kolmosessa

FC Jazz YJ:n syyskauden runkosarja P17 Kolmosessa on pelattu loppuun. Sarjan viimeistä kamppailua isännöi paikallisvastus Pori Akatemia YJ/2.

Molemmat joukkuet olivat liikkeellä työteliäällä asenteella. Ensimmäinen puoliaika edettiin melko tasaisissa merkeissä ja kummallakin oli omat paikkansa. Kotijoukkue kokeili maalikehikkoa kertaalleen ja punaisilla oli myös hyviä maalintekoyrityksiä. Muutaman läheltä piti –tilanteen jälkeen Aaro sai pallon toimitettua vastustajan hyviä torjuntoja esittäneen maalivahdin taakse. Vajaan puolen tunnin kohdalla syntyneen maalin syöttäjänä toimi tällä kertaa kenttäpelaajana pelannut Ossi. Vähän ennen erätaukoa Joel iski tärkeän osuman tuplaten johtolukemat.

Toisella puoliajalla tasainen vääntö jatkui vielä hyvän tovin. 49 minuutin kohdalla Niki siirsi oman vaparinsa jälkitilanteesta tarkalla sijoituksella tolpan viereen vierasjoukkueen jo ratkaisevan tuntuiseen 0 - 3 –johtoon. Maalilukema alkoi kasvaa toden teolla vielä viimeisen vartin aikana vierasjoukkueen maalijyvän asetuttua kohdalleen. Maalintekijöinä kunnostautuivat Elkku, Joel, Aaro ja Otto. Punaisten maalissa pelannut Joa ei päästänyt taakseen ensimmäistäkään palloa, joten loppulukemiksi Karhuhallin maanantai-illassa kirjattiin 0 - 7.

Ottelusta ansaitut kolme pistettä varmistivat FC Jazz YJ:n voiton omassa lohkossaan. Syyskauden yhdeksän ottelua pelattiin ilman tappioita. Ainoat pistemenetykset tasapelien muodossa koettiin sarjan avauspelissä FC Inter 4:n vieraana sekä koko kauden iskuetäisyydellä vaanineen ja lopulta taulukossa pisteen päähän porilaisista jääneen FC Ulvilan vietyä tasapelipisteen mukanaan Herralahdesta.

P17 Kolmonen huipentuu FC Jazz YJ:n osalta sunnuntaina 9.10. Herralahdessa pelattavaan nousukarsintapeliin. Sarjan toisesta lohkosta on tällä hetkellä vastustajaksi vahvimmin ehdolla Kaarinassa vahvaa juniorityötä tekevä Kaarinan Pojat. Mikäli KaaPo häviää viimeisen pelinsä Perniön Urheilijoille ja Someron Voima voittaa Loimaan Palloseuran, asettuu nousukarsintapeliin FC Jazz YJ:n vastustajaksi SoVo.