P15 2007, P17 Kolmonen

FC Jazz YJ - FC Ulvila  1 - 1

Herralahti TN

P17 Kolmosessa kärkikamppailu

Sarjakärki FC Jazz YJ kohtasi sarjakakkosen FC Ulvilan vieraillessa Herralahdessa tiistai-iltana. Alun lyhyen hapuilun jälkeen kotijoukkue otti pelinhallinnan itselleen. Syöttömylly pyöri kohtuullisen hyvin. Maalitekopaikkoja oli vaikeampaa luoda kuin aikaisemmissa peleissä, mutta pari läpiajoa ja muutama vaarallinen keskitys saatiin aikaiseksi. FC Ulvilan puolustus ja maalivahti selvittivät kuitenkin nämä tilanteet. Erän ainoan osuman teki Eeli maalin edestä onnistuneen syöttöyhdistelmän murrettua tätä ennen vierasjoukkueen puolustuksen keskustan.

Toisella puoliajalla punaiset eivät onnistuneet lisämaalien tekemisessä vieraiden puolustuksen jatkettua uhrautuvaa vetojen blokkaamista ja maalivahdin venyttyä muutamiin todella laadukkaisiin torjuntoihin. Erän puolessa välissä FC Ulvilan onnistui tasoittaa peli, joten pisteet menivät jakoon 1-1 –tuloksella. Tasapeli riitti FC Jazzille siihen, että sarjan kärkipaikka voidaan pitää hallussa voittamalla sarjan loput pelit.

P17 Kolmonen Palloliiton sivuilla

Tilastot

1 - 1

FC Ulvila
(1-0)
61'MaaliKaipiainen Iivari