P15 2007, P17 Kolmonen

FC Jazz YJ - KaaPo  2 - 0

Herralahti TN

FC Jazz YJ nousi P17 Kakkoseen

C Jazz YJ raivasi ehjän syyskauden päätteeksi tiensä P17 Kolmosen kärkipaikalle. Sarja pelattiin läpi ilman tappioita 2007-ikäluokan FC Jazz/Karhu-Futis -joukkueen ja FC Jazzin B-juniorien yhdistelmäjoukkueella. Syyskauden alussa tavoitteeksi asetettiin nousu P17 kakkosdivisioonaan, josta saataisiin hyvä sarjapaikka B-junioreille kaudeksi 2023 ykkösjoukkueen P17 Ykkösen paikan lisäksi.

Sarjanousun vaatima viimeinen etappi nähtiin sunnuntai-illan nousukarsintapelissä Herralahdessa. Vastustajaksi saapui toisen lohkon voittaja Kaarinan Pojat, joka oli pelannut niin ikään oman syyskautensa tähän asti ilman häviöitä. Varsinkin ottelun alussa KaaPo pelasi hyvää peliä ja kamppailu eteni tasaisissa merkeissä. Vartin kohdalla saatiin illan ensimmäinen merkintä tilastoihin Aaron tarjoillessa laidasta pilkun tietämille kovan syötön, josta Otto sijoitti pallon vastustamattomasti vierasjoukkueen verkkoon. Peli eteni kotijoukkueen hienoisessa hallinnassa koko ensimmäisen puoliajan, kunnes jakson viimeisillä sekunneilla Niki viimeisteli pukukoppimaalin Eelin hyvästä syötöstä.

Toisella puoliajalla punaiset piti pelinhallinnan edelleen itsellään luoden muutaman vaarallisen maalintekopaikan onnistumatta kuitenkaan lisäämään johtoaan. Myös kaarinalaiset jaksoivat pelata pelin loppuun asti, mitä kauden aikana ei tapahtunut monenkaan muun joukkueen kohdalla. KaaPo sai aikaiseksi pari vaarallista tilannetta, mutta maalin suulla Joa ei ollut yllätettävissä. Tämä tiesi sitä, että tuomarin vihellettyä pelin päättyneeksi voitiin aloittaa nousujuhlat. Lopputulos kirjattiin melko lailla pelitapahtumia vastaten FC Jazz YJ:n 2 – 0 –voitoksi.