FC Jazz/Karhu-Futis yj – FC Inter
Julkaistu: 21.08.2021 16.10

P14 Ykkönen jatkui YJ KarJan osalta kolmen viikon tauon jälkeen kotipelillä FC Interiä Sinimustia vastaan. Lyhyen pelitauon aikana elokuun alussa aloittanut uusi vastuuvalmentaja Pires on tuonut omia ajatuksiaan joukkueen peliin. Pelin kuva oli sama kuin alkukaudellakin: YJ KarJan pallonhallintaa ja hyvää prässipeliä. Ensimmäisellä jaksolla peli saatiin painettua vahvasti vastustajan päätyyn ja palkintona Allu viimeisteli reilun kymmenen minuutin kohdalla tulostaululle 1-0. Enempää maaleja ei nähty, pitkälti vierasjoukkueen maalivahdin laadukkaiden torjuntojen vuoksi. FC Interin ainoat maalitilanteet tulivat aivan jakson lopussa kotijoukkueen muutaman huonon ratkaisun avustuksella.

Toisen puoliajan alussa isäntäjoukkue jatkoi huolimattomien valintojen tiellä ja peli tehtiin itselle turhan vaikeaksi. Vastustaja kiitti ja kuittasi vaparista pelin tasoihin. Punapaitaiset eivät jääneet murehtimaan tätä sen enempää, sen sijaan pää pysyi kylmänä ja pelin hallinta otettiin takaisin. Maalitekovastuun otti Simo kahdella peräkkäisellä maalilla ennen jakson puoltaväliä. Enempää maaleja ei nähty, joten FC Jazz/Karhu-Futis yj korjasi täyden pistepotin 3-1 –loppulukemilla.