Tervetuloa mukaan P9 -joukkueen toimintaan!
Julkaistu: 29.12.2019 00.00

Tervetuloa mukaan P9 -joukkueen toimintaan!

Tervetuloa 2012 -syntyneiden joukkueeseen!

Kaudella 2021 joukkueessamme pelaa noin 25 innoakasta futaajaa, ja porukassa on mukana sekä tyttöjä että poikia. Toivotamme myös uudet pelaajat tervetulleiksi joukkueeseen, olipa pelaajalla sitten aiempaa kokemusta jalkapallosta tai ei. Uusi pelaaja voi tutustua toimintaan maksutta kuukauden ajan, jolloin jalkapallosta kiinnostuneet lapset ovat tervetulleita mukaan joukkueen treeneihin.

Harjoittelemme talvikaudella kolme kertaa viikossa: kahdesti Karhuhallin tekonurmella ja kerran viikossa Kaarisillan koululla. Kesällä harjoittelemme pääasiassa Herralahden tekonurmikentällä. Harjoitusajat näkyvät joukkueen nettisivujen kalenterissa. Pelitapahtumia joukkueella on n. kaksi kertaa kuussa. Talvikaudella pelaamme esimerkiksi Junnuliigaa ja osallistumme myös turnauksiin. Joukkueen tavoite on se, että jokaiselle pelaajalle löytyy sopivia pelejä!

Vastuuvalmentajana kaudella 2021 toimii Dani Österlund. Lisäksi harjoituksissa ja peleissä on mukana useampi kokenut apuvalmentaja.

Jos jalkapalloharrastus kiinnostaa, niin tulehan tutustumaan joukkueemme toimintaan! Olisi kuitenkin mukavaa jos ilmoitat tulostasi etukäteen joko vastuuvalmentajalle (Dani p. 045 2146599) tai joukkueenjohtajalle (Elle Porri p. 0408310718). Lisätietoa toiminnasta antaa joukkueenjohtaja.

Tervetuloa mukaan!