P15 Ykkösessä jäätiin sarjakolmosiksi
Julkaistu: 18.06.2022 18.12

FC Jazz/Karhu-Futis YJ:n kevätkauden viimeinen peli pelattiin Turun Kisapuistossa. Vastaan asettui Turun Nappulaliiga, joka oli pelannut koko kauden tappioitta. Silti voitto pelistä olisi tuonut YJ KarJalle paikan kahden parhaan joukossa ja sitä kautta nousun P15 Eteläliigaan.

Pelin panos näkyi ensimmäisellä jaksolla kummankin otteissa. Virheitä haluttiin välttää ja peli oli varovaista. Kotijoukkue loi muutaman tekopaikaksi laskettavan tilanteen, punaisetkin jokusen. Muutama minuutti ennen taukoa TuNL sai maalinedustalle hässäkän aikaiseksi ja lopulta pallo kaivettiin verkosta keskipisteelle.

Heti toisen puoliajan alussa kotijoukkue viimeisteli tilanteeksi jo 2 - 0. Ennen erän puoliväliä Allu kavensi tilanteeksi 2 - 1 niin ikään maalinedusruuhkasta. Nousu vaikutti mahdolliselta, mutta seuraavan maalin teki jälleen TuNL. Erän jälkimmäinen puolikas haettiin kirivaihdetta, mutta rahkeet eivät enää riittäneet maalintekoon asti.