FC Jazz 2010 kutsuu mukaan uusia pelaajia
Julkaistu: 03.03.2020 00.00

FC Jazz 2010 kutsuu mukaan uusia pelaajia

Olemme vuonna 2010 syntyneiden mukavien poikien ja tyttöjen ikäkausijoukkue ja etsimme uusia pelureita ryhmään. Tervetulleita ovat niin enemmän kuin vähemmän pelanneet jalkapallosta innostuneet lapset. Tällä hetkellä joukkueessamme on noin 16 innokasta pelaajaa, huoltaja sekä 2 kannustavaa valmentajaa.

Joukkue osallistuu Junnuliiga-, Länsirannikon liiga- ja Leikkimaailma-sarjoihin. Lisäksi osallistumme turnauksiin Porissa ja lähialueilla. Junnuliigaan ja Leikkimaailmaan osallistuvat pääasiassa Satakunnan joukkueet. Peliryhmät osallistuvat n. kaksi kertaa kuukaudessa pelitapahtumiin. Joukkueen päätapahtuma on heinäkuussa järjestettävä Pori Cup. Joukkue harjoittelee kolme kertaa viikossa.

Kesäkaudella harjoitteluajat ovat seuraavat:

Ti klo 17.00-18.20 (Karhuhalli)

Ke klo 16.00-17.20 (Karhuhalli)

To klo 16.30-18.20 (Karhuhalli)

Joukkueen päävalmentajana toimii Timo Kulju joka on myös Fortum Tutor valmentaja. FC Jazzin lapsivalmennuksessa panostetaan pelaajakehitykseen, joka huomioi pelurin taidollisen ja henkisen kehitystason. FC Jazzin harjoittelun avainasioita ovat taidon, pelikäsityksen ja liikunnallisuuden monipuolinen kehittäminen. Muiden urheilulajien harrastaminen ei ole este joukkueessa pelaamiselle.

Kaikki pelaajat maksavat FC Jazzille seuramaksun. Seuramaksun suuruus on vuonna 2021 yhteensä n.300 euroa/pelaaja Seuramaksulla ylläpidetään seuran hallintoa ja kehitetään seuran toimintaa.

Joukkuemaksu on 55€/kk. Joukkuemaksulla korvataan joukkueen toimintakustannukset (valmennus-, turnaus-, kenttä- ja varustemaksut yms.).

Lisätietoja:

Timo Kulju, päävalmentaja

(timojkulju@gmail.com)

p. 0504107474