Kausi 2022
Julkaistu: 13.10.2022 12.18

Kausi 2022

Kausi 2022 alkaa olemaan lopuillaan. Vielä on muutama pelitapahtuma ennen hengähdystaukoa. Kilpajoukkue A kävi kesän aikana kovatasoisissa turnauksissa, mm. Ilves Cup, HJK Cup, Elite Cup joissa pääsivät pelaamaan myös kansainvälisiä pelejä.

Sarjapelit Kilpa A:lla menivät hienosti, vuotta vanhempien P12 Kakkonen päättyi kevät kauden jälkeen sarjanousuun P12 Ykköseen, jossa tavoite oli säilyttää sarjapaikka ja tavoite täyttyi. Pojat pääsivät mittaamaan tasoaan ja taitoaan vaativassa ympäristössä, mikä tulee olemaan tulevana kautena tärkeässä roolissa kun edessä on omanikäisten karsinnat ja sarjat.

Kilpa B pelasi P11 tason Ykköstä, jossa pojat suoriutuivat hienosti. Lisäksi osallistuivat mm. HJS Stadion turnaukseen, Helsinki Cup:iin sekä SJK turnaukseen. Kehitystä on nähtävissä ja lähdemmekin tavoittelemaan sarjapaikkaa ensi kauden karsintoihin.

Tulevalla kaudella lähdemme tavoittelemaan sarjapaikkoja ylemmiltä tasoilta kahdella peliryhmällä ja lisäksi pelaajamäärän kasvun vuoksi saamme myös haasteryhmän alemmalle tasolle.

Seuran uusimmat