FC Jazzin U11 (2012-synt.) pojat menestyivät Buena Vista turnauksessa!
Julkaistu: 27.08.2023 20.24

FC Jazzin U11 (2012-synt.) pojat menestyivät Buena Vista turnauksessa!


Raumalla 26.-27.8. pelattu eliitti tason turnaus keräsi 12 kappaletta todella hyviä joukkueita ympäri Suomen maata yhteen, niin Lännestä, Pohjanmaalta kuin Pääkaupunkiseudulta mittelemään paremmuudestaan toinen toisiaan vastaan.


Linkki turnaussivuille:

https://buenavistacup.com/


FC Jazz sijoittui turnauksessa lopulta 3. sijalle ansaiten pronssiset mitalit kaulaansa turnauksesta. Joukkueen peli rullasi parhaimmillaan silmiä hivelevästi lukuisten pallorallien muodossa, missä vastustajan pakkaa hajotettiin lyhyin syötöin kuin moukaroitavaa ja purettavaa tornitaloa konsanaan. Puolustamisen osalta vastustajat yllätettiin nopeilla prässeillä monta kertaa ja pallo vaihtoi nopeasti omistajaa kamppailutilanteissa. Pelien lukuisista maalipaikoista huolimatta ruuti jäi ehkä hieman kosteaksi viimeistelyvaiheessa viikonlopun aikana, joten hampaankoloon jäi hieman sopivasti irrotettavaa, jota lähdetään treenikentällä puimaan läpi, niin kuin hammastikulla roskaa konsanaan.


FC Jazz jätti hyvän kuvan jälleen kerran itsestään, niin kentällä kuin se ulkopuolella keräten kehuja omasta pelaamisestaan lukuisilta vastustajilta pelien jälkeen, sekä myös kannustaen vastustajien pelaajia mm. epäonnistumisten hetkellä rangaistuslaukauskilpailun jälkeen lohduttaen ja toivottaen tsemppiä vastustajille tulevia koitoksia varten.


Onnittelut ja mahtavaa tekemistä, sekä suorittamista FC Jazzin pojat!