FC Jazz 08:lle turnausmenestystä Käpylän Pallon kevätturnauksesta
Julkaistu: 26.05.2019 00.00

FC Jazz -08 osallistui Käpylän Pallon järjestämään kevätturnaukseen 25.-26.5.2019 Helsingissä. Kevätturnaus on yksi Suomen tasokkaimpia junioriturnauksia, johon osallistuu vuosittain n. 500 joukkuetta ympäri Suomea. Ikäluokka-sarjat on jaettu neljään eri tasoon eliitti-, kilpa-, haaste- ja harraste-tasoihin. FC Jazz -08 osallistui eliitti-sarjaan, jossa mukana oli 16 joukkuetta (Käpa, Ilves, FC Honka Akatemia, TPS, KuPS, OLS, KaPy, EPS, TPV yj, PPJ, HYPS, TiPS, Lepa, LAUTP ja FC Kirkkonummi).

Ensimmäisenä turnauspäivänä joukkue nappasi lohkovoiton kukistamalla FC Honka Akatemian (1-0), FC Kirkkonummen (4-2) ja TPV yj:n (3-0). Kolmen voiton jälkeen toisena päivänä joukkue kilpaili sijoista 1-4. Sunnuntaina ensimmäisessä pelissä kaatui LePa 2-0. Kahteen viimeiseen peliin olosuhteet hankaloituivat merkittävästi kun sade yltyi. Tappiot kärsittiin sarjan voittaneelle HyPS:lle (1-4) ja TiPS:lle (1-3). FC Jazz 08 onnittelee sarjan muita mitalisteja! Erinomaisen turnauksen jälkeen joukkueen kaulaan pujotettiin pronssimitalit. Joukkueen hampaankoloon jäi menestyksen nälkää, sillä edellisissä kohtaamisissa HyPS ja TiPS oli voitettu. Toki pronssiin ja tiukkoihin peleihin joukkue oli tyytyväinen.