Huuhkajaturnaus 2020 - pelaajien kuulumiset
Julkaistu: 10.08.2020 00.00

Huuhkajaturnaus 2020 - pelaajien kuulumiset

FC Jazzista kutsuttiin viisi pelaajaa P06-ikäluokan Huuhkajaturnaukseen, joka pelattiin Eerikkilässä viime viikon torstaista sunnuntaihin. Felix Lamminen joutui jättämään turnauksen väliin loukkaantumisen vuoksi ja valitettavasti myös Joose Vilkuna joutui ensimmäisenä turnauspäivänä tulleen vamman takia jättämään turnauksen kesken. Juuso Marttila ja Alex Luhtanen pelasivat samassa joukkueessa edustaen Team Kamaraa. Eero Pärkö puolestaan pelasi Team Lodissa, jonka turnaus huipentui sunnuntaina finaalissa otettuun voittoon.

Alla poikien tunnelmia turnauksen jälkeen:

Juuso Marttila (Team Kamara): ”Turnaukseen lähteminen oli kieltämättä hieman jännittävää. Onneksi tunsin kuitenkin entuudestaan muutamia pelaajia, jotka tulivat samaan joukkueeseen. Kokonaisuudessaan turnaus oli mahtava kokemus ja mahdollisuus, oli hienoa päästä mukaan ja pelata turnauksessa. Onnistuin treeneissä hyvin ja peleissä vielä paremmin – sain olla joukkueemme kapteeni kahdessa ottelussa, mikä oli tietysti todella hienoa. Parasta turnauksessa oli kovatasoiset pelit ja tutustuminen uusiin pelikavereihin, myös ruoka oli hyvää, niin kuin Eerikkilässä aina.”

Eero Pärkö (Team Lod): ”Turnauksessa parasta oli tietysti sunnuntain finaalin voittaminen. Treenit ja pelit sujuivat hyvin ja oli hienoa tutustua uusiin kavereihin neljän turnauspäivän aikana.

Alex Luhtanen (Team Kamara): ”Turnaukseen osallistuminen oli ainutlaatuinen kokemus. Parasta turnauksessa oli tiukat ja kovatasoiset pelit. Onnistuin hyvin sekä treeneissä että peleissä. Turnauksesta jäi mieleen pelistä nauttiminen ja hyvä joukkuehenki.”

Seuran uusimmat