P15 Porin derby
Julkaistu: 03.06.2022 00.25

Porin nurmikenttien selviytymistaistelu Suomen kesässä vesitti FC Jazz/Karhu-Futis YJ:n visiitin Musan Wembleylle. Pori Akatemian isännöimän paikalliskamppailun pelipaikaksi vaihtui viime hetkillä Karhuhalli, jonka ajaton kumigranulaattipinnoite vihertää järkähtämättömänä paikoillaan, mahdollisesti hiukan haalistuneena, mutta kuitenkin. Messuja tms. ei paikalla ollut, joten tällä kertaa päästiin pelaamaan jalkapalloa.

Ottelu alkoi aavistuksen hermostuneissa merkeissä, kuten paikallispelin luonteeseen kuuluu. Punaiset pitivät hyvää vauhtia alusta asti ja tapahtumien painopiste saatiin pidettyä Akatemian kenttäpuoliskolla. Tilastomerkintöjä odoteltiin 18. minuutille asti, jolloin Joel iski ottelun avausmaalin. Pian tämän jälkeen Nehir puski kulmapotkusta nätisti tolpan viereen ja lukemiksi 0 - 2. Ensimmäisen puoliaika mentiin hyvällä sykkeellä loppuun asti, mutta lisäosumia ei nähty.

Heti toisen jakson alussa Eetu kasvatti YJ KarJan johtolukemia hienolla vedolla yläputken kautta maalin perukoille. Osuma toi halliin jo ratkaisun tuntua. Erän edetessä Nehir niittasi illan toisen osuman rangaistuspotkusta ja loppulukemat 0 - 5 viimeisteli Jude kliinisellä sijoituksella takanurkkaan suoraviivaisen boksiin rynnistyksen päätteeksi.