FC Jazzin 2013-syntyneet pojat saavuttivat menestystä Pingviini Cupissa!
Julkaistu: 13.08.2023 21.49

FC Jazzin 2013-syntyneet pojat saavuttivat menestystä Pingviini Cupissa!


FC Jazz osallistui Helsingissä pelattuun Käpylän Pallon järjestämään Pingviini Cupiin kahdella peliryhmällä.


FC Jazz Red ja Yellow joukkueet esittivät viikonlopun aikana iloista ja rytmikästä pelaamista läpi turnauksen luoden samalla värikästä porilaista karnevaalitunnelmaa pääkaupunkiseudulle.


FC Jazz Red joukkue saavutti turnauksessa lopulta 17. sijan voittaen mm. sunnuntaina näytöstyyliin oman jatkolohkonsa puhtaalla ja iloisella pelillä. Suurempien saavutuksien yltämisen esti hieman soittimien ja soittajien lauantaipäivän pienoinen epävireys, mutta mikä tärkeintä soittajien nuotit lopulta löytyivät ja melodiat olivat kohdillaan esityksen loppupuolella nousten täysin omiin sfääreihinsä isolla estradilla.


FC Jazz Yellow joukkue raivasi tiensä lopulta aina mitalipeleihin asti saavuttaen hienon 3. sijan kovatasoisessa turnauksessa ja saaden samalla pronssiset mitalit kaulaansa kotiinviemisiksi. Yellown kantona kaskessa oli lopulta FC Honka, joka pyyhki porilaisilla lattiaa niin alkulohkossa, kuin myös välierän revanssissa uskomattoman maalivahtipelinsä ansiosta, joka oli suurta ja tehokasta myrkkyä porilaisille. Pronssiottelussa Yellow kaatoi Valkeakosken Hakan, joka tarjosi lopulta tiukan vastuksen. Erotuomarin viheltäessä kolme kertaa pilliinsä pelin päättymisen merkiksi taululla kuitenkin komeilivat 3-2 lukemat Yellown hyväksi ja juhlat olivat valmiina alkamaan sambarytmien soidessa. Yellown pelaamista ja onnistumista leimasi turnauksen aikana periksiantamattomuus, väsymätön työnteko ja uudestaan jaloilleen nouseminen aina vastoinkäymisten hetkillä.


FC Jazzin pelaajat, vanhemmat ja kaikki toimijat kokivat mahtavia yhteisiä hetkiä juniorijalkapallon äärellä isossa ja hyvin järjestetyssä turnauksessa, johon osallistui tästä ikäluokassa yhteensä jopa 146 eri joukkuetta ympäri Suomea. Varmasti kaikkien muidenkin osallistujien verkkokalvoihin piirtyi ja jäi porilaisten kädenjälki värikkäineen sambarytmeineen ja porilaisten marsseineen!