FC Jazzin U10 (2013-synt.) ikäluokalle menestystä Volkkariturnauksessa!
Julkaistu: 02.09.2023 18.47

FC Jazzin U10 (2013-synt.) ikäluokalle menestystä Volkkariturnauksessa!FC Jazzilta osallistui kaksi joukkuetta Lauttakylän Lujan järjestämään Volkkariturnaukseen. Molemmat joukkueet FC Jazz Yellow ja White laittoivat urakalla verkot tötterölle voittaen turnauksessa aivan jokaisen ottelunsa ja näin ollen molemmat myös omat sarjansa (haaste + harraste).


Fiilis oli mahtava, kun tuplamestaruus varmistui Huittisissa ja mestaruusjuhlat olivat valmiina alkamaan. Mestaruuspokaalien ja mitaleiden lisäksi joukkueista palkittiin omat tsempparit:


FC Jazz Yellow: Emil Viljanen

FC Jazz White: Leevi Sundelin


Ikäluokan päävalmentaja Dani Österlund oli mielissään molempien joukkueiden edesottamuksista:

"Mahtava päätös turnaukselle. Lukuisia onnistumisia, paljon peliaikaa kaikille, iloa, jännitystä ja lopulta vilpitöntä tunteen purkausta positiivisen lopputuloksen johdosta. Kaiken lisäksi pelaajat suoriutuivat hienosti myös kentän ulkopuolella kannustaen toinen toisiaan ja ottamalla vastuuta lämmittelyistä, sekä myös ottelupalaverien aikana pelaajat osallistuivat hienosti itse kenttä asioiden suunnitteluun ja pohtivat mitä voitaisiin tehdä ja yrittää oppia. Mahtava päivä siis kaiken kaikkiaan."

FC Jazz onnittelee pelaajia, valmennusta ja kaikkia kannustajia mahtavasta suorituksesta Volkkariturnauksen osalta!