Huuhkajapolkutapahtumassa mitattiin P13 (2008) joukkueen tasoa ja kehittymistä
Julkaistu: 27.08.2021 15.01

Huuhkajapolkutapahtumassa mitattiin P13 (2008) joukkueen tasoa ja kehittymistä

Huuhkajapolkutapahtuma Eerikkilässä oli jälleen mahtava koko joukkueen leiri, jossa päästiin testaamaan kehittymistä, pelaamaan kovatasoisia vastustajia vastaan ja elämään kokonaisvaltaista urheilijan elämää.


SHA-tapahtumat korvannut Huuhkajapolkutapahtuma piti sisällään tutut testit ja kirjalliset osiot, ja entistä enemmän kovia pelejä. Uudessa muodossaan Huuhkajapolkutapahtuma keskittyy entistä enemmän peleihin, ja sen myötä vastustajia päästään kohtaamaan myös pohjoisemmasta kuin omissa sarjapeleissä. Hienoa saada mitata joukkueen tasoa pääkaupunkiseudun taitavien VJS ja EPS lisäksi myös Liiga Pohjoisen kovia kärkijoukkueita OLS ja JJK vastaan, ja Oulun toinen joukkue Hercules YJ oli vahva uusi tuttavuus sekin.
Tulokset peleistä:
EPS - FC Jazz 3-4 (2-2)
FC Jazz - VJS 2-1 (2-1)
OLS - FC Jazz 0-0
Hercules YJ - FC Jazz 0-3 (0-0)
FC Jazz - JJK 3-2 (0-2)

Kiitokset kaikille vastustajille todella hyvistä matseista! Peleissä saatiin kehittää omaa pelitapaa ja tiheän pelirytmin myötä kertyi runsaasti vastuuta ja peliaikaa koko joukkueelle. Valmennus pääsi tutustumaan ensi kertaa käytössä olleeseen Wisesportin järjestelmään, joka kerää runsaasti dataa pelaajien ja pallon liikkeistä ja pelitapahtumista. Uusia työkaluja ja lisää informaatiota pelitavan ja pelaajien kehittämiseen!

Lisämauste matkalle saatiin aloittamalla reissu Liiga Etelä -sarjapelillä TPS:a vastaan. Sarjapelistä tarttui voitolla kolme pistettä mukaan, ja matka sai hienon alun. Turusta joukkue siirtyikin suoraan Eerikkilään leireilemään. Sarjapelit jatkuvat taas viikonloppuna lohkovaiheen viimeisellä ottelulla, jossa vastaan asettuu Herralahden kotikentällä Huuhkajapolkutapahtumassakin kohdattu VJS.

Mahtava reissu, niin tuloksellisesti kuin joukkueen kehittymisen kannalta. Mukana olleet joukkueen valmentajat ja huoltaja panivat merkille miten joukkue hitsautui entistä yhtenäisemmäksi ja pojat alkoivat myös pitämään huolta aikatauluista ja tekemisistään itsenäisesti, joukkueena. Leirillä päästiin myös viettämään saunailtaa ja pulahtamaan Ruostejärvessä. Upea joukkue, jonka matkaa kohti omaa huippuaan voi seurata instassa @fcjazzp2008!

#fcjazzp2008 #huuhkajapolkutapahtuma #kohtiomaahuippua #ylpeästiporilainen