Kesän lisäharjoitukset


FC Jazz tarjoaa jälleen tulevana kesänä pelaajille mahdollisuuden lisäharjoitteluun. Ryhmät ovat avoimia kaikille 2008-2012 syntyneille pelaajille, kriteerinä osallistumiselle on iän lisäksi ainoastaan halu kehittää omia taitojaan! Lisäharjoitteluryhmien toiminnasta vastaavat seuran päätoimiset valmentajat Timo Kulju, Seth Ablade, Jukka Palenius ja Miro Varhelahti.

Harjoitukset järjestetään keskiviikkoisin huippuolosuhteissa Herralahden kentällä, klo 10-13 välisenä aikana. Ryhmiä on kolme ja pelaaja voi halutessaan osallistua kaikkien ryhmien toimintaan – kaikissa ryhmissä pelaajat jaetaan tarpeen mukaan pienryhmiin iän ja kehitysasteen mukaisesti.

klo 10:00-10:50 Taitoryhmä: opetellaan monipuolisesti erilaisia liikkumistaitoja, kuten ketteryyttä, koordinaatiota ja kehonhallintaa sekä pallonkäsittelytaitoja kuten kuljetuksia, käännöksiä, harhautuksia ja ponnauttelua

klo 11:00-11:50 Potkutekniikkaryhmä: kehitetään monipuolisesti pelaajien syöttö- ja laukaisutaitoja

Klo 12:00-12:50 Pienpeliryhmä: pelataan erilaisia pienpelejä, joissa pelaajien pelitaidot kehittyvät.

Lisäharjoitusryhmien toiminta käynnistyy keskiviikkona 5.6. ja viimeinen harjoituskerta on 7.8. Kesätaukoa pidetään kahden viikon ajan 3.7. ja 10.7. Harjoituskertoja tulee kaikissa ryhmissä yhteensä 8 kpl.

Hinnat: 40€/ryhmä tai 99€/kaikkiin kolmeen ryhmään osallistuminen.

Lisäharjoitteluryhmiin ovat tervetulleita myös muiden seurojen pelaajat.

Ilmoittaudu mukaan!

Pelaajan nimi
Syntymävuosi
Huoltajan sähköposti
Huoltajan puhelinnumero
Osallistuu
Muuta huomioitava

Syötä vieressä näkyvät numerot
 


   
FC Jazz