UEFA Playmakers

Tervetuloa tyttöjen UEFA Playmakers -harjoituksiin tutustumaan jalkapalloon yhdessä Frozenin Annan ja Elsan kanssa!

Monille lapsille tutun Disneytarinan kautta tytöt pääsevät tutustumaan jalkapalloon ja seikkailemaan yhdessä mukaansa tempaavan toiminnan lumoamana! UEFA Playmakers -harjoituksissa liikunnallisia-, henkisiä-, sosiaalisia -ja jalkapallotaitoja opetellaan yhdessä FC Jazzin koulutettujen UEFA Playmakers -ohjaajien kanssa ja heidän avustuksellaan. Toiminnan rakenne ja sisällöt on suunniteltu lasten näkökulmasta tarinankerronnan ja seikkailun keinoin. Harjoituksissa kehitetään monipuolisesti pienten lasten liikunnallisia -ja jalkapalloilullisiataitoja.

UEFA Playmakers -harjoituksissa pidetään hauskaa yhdessä, innostetaan ja innostutaan, opetellaan kavereiden kannustamista ja iloitaan omista, sekä myös kavereiden onnistumisista! Toiminnan tavoitteena on viedä jalkapallon ilosanomaa pienille tytöille, sekä rohkaista heitä jatkamaan mukaan lajin pariin ja varsinaiseen tyttöjen omaan joukkuetoimintaan!

Osallistuminen UEFA Playmakers -ohjelmaan luo parhaimmillaan kestävän pohjan ja kipinän vuosia kestävälle liikunnalliselle harrastukselle yhdessä uusien kavereiden kanssa, jossa jokaisella tytöllä on mahdollisuus kehittyä edelleen, oppia uutta ja saada ennen kaikkea lisää rohkeutta sekä itsevarmuutta koko elämää varten.

Kenelle toiminta on?
UEFA Playmakers -ohjelma ja toiminta on suunnattu erityisesti 5-8 -vuotiaille tytöille ja varsinkin niille, jotka eivät vielä ole mukana jalkapallon joukkuetoiminnassa.

Milloin ja missä toiminta on?
UEFA Playmakers toimintaa järjestetään 2.5.2023 alkaen aina keskiviikkoisin klo:17:30-18:30. välisenä aikana Herralahden kentällä.

Mitä toiminta kustantaa?
UEFA Playmakers -ohjelma kustantaa osallistujalle 10 €, mikä sisältää toiminnan, sekä vakuutuksen.


Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä: https://kauppa.fcjazz.com/pd/fc-jazz-juniorit-/153...

  1. Täytä tiedot
  2. Lisää tuote (UEFA Playmakers passi) ostoskoriin
  3. Siirry maksamaan
  4. Täytä maksajan tiedot
  5. Viimeistele maksu
  6. Vahvistusviesti lähetetään maksajan sähköpostiin


Lisätietoja
Tommi Pikkarainen
toiminnanjohtaja@fcjazz.com