Seurayhteistyö

FC Jazzin uudessa strategiassa yhtenä merkittävänä tulevaisuuden tavoitteena on parantaa jalkapallon asemaa Porissa. Yhtenä merkittävänä tekijänä tässä tavoitteessa on yhteistyön lisääminen muiden seurojen kanssa. FC Jazzilla on ollut viime vuosina muiden porilaisseurojen kanssa yhteisjoukkueita monessa eri ikäluokassa niin lapsi- kuin nuorisourheiluvaiheessakin. Tulevien kahden vuoden aikana seurojen välinen yhdessä tekeminen lisääntyy ja syventyy entisestään, kun uusi Tutor –toimintakausi käynnistyy. Uudella kaksivuotiskaudella yhteistyöseuramme ovat Karhu-Futis, Noormarkun Koitto, Pihlavan Työväen Urheilijat, Harjavallan Pallo sekä Kankaanpään Pallo.

FC Jazz haluaa Tutor-yhteistyön avulla tukea muita seuroja lapsiurheiluvaiheen toiminnan kehittämisessä. Yhteistyöseurojen lasten valmentajia saadaan tuettua pelaajakehitystyössään lisäämällä heidän osaamistaan kouluttamalla ja tutoroimalla, sekä antamalla heille työkaluja parantaa oman valmennusympäristönsä toimintaa. Tulevaisuudessa yhteistyötä on tarkoitus laajentaa myös Tutor-hankkeen ulkopuolelle. Yhteiset tapahtumat sekä avoin tiedon ja osaamisen jakaminen ovat seurayhteistyön tavoitteiden saavuttamisessa avainasemassa.

FC Jazz tekee junioripuolella yhteistyötä myös turkulaisen TPS:n kanssa. TPS:n Akatemia-joukkueet ikäluokissa 12-14v. tarjoavat FC Jazzin pelaajille mahdollisuuden pelata kovissa kansallisissa ja kansainvälisissä tapahtumissa heidän mukanaan.


   
Lisää uutisia
FC Jazz
«  Tammikuu   »
Kategoriat