Kesäkuun seurahenkilö Saku Laaksonen
Julkaistu: 27.07.2018 00.00

Kesäkuun seurahenkilö Saku Laaksonen

Miten ja milloin päädyit mukaan FC Jazzin toimintaan?

Loppuvuonna 2004 omien poikien innostuttua futiksestaJ ja kun mietittiin joukkueelle vetäjää, niin katseet kääntyivät puoleeni.

Tämä on ollut myös koko perheemme harrastus. Tällä tiellä ollaan edelleen!

Kerro omista rooleista FC Jazzissa:
Olen toiminut valmentajana ja vetämieni joukkueiden jojo/yhteyshenkilönä.
Ikäluokan -98 joukkuetta valmensin n. 10 vuotta ja sen jälkeen olen ollut C15 ja B-nuorten joukkueissa (ikäluokat 00 – 03). Tällä hetkellä toimin C15 (-03) ja osin B-nuorten mukana. Lisäksi nykyään toimin myös seuran hallituksessa.

Paras kokemuksesi seuratoiminnassa mukana olemisesta?
Olen ollut jo pitkään seurassa, omalta pelaajauralta on huikeita muistoja 90-luvulta ja päällimmäisenä Suomen Mestaruus -96.

Junioritoiminnassa on vuosiin mahtunut paljon kaikkea, mahtavia unohtumattomia hetkiä turnauksissa, sarjapeleissä ja muissa tapahtumissa. Pori-Cupin alusta lähtien olen mukana ollut ja näkemässä myös sen sekä ylipäätään seuran kasvun, hienoa!

Upeat ulkomaanreissut ja ikäluokkien -98 ja -00 D-C-nuorten ikäluokkien SM-kisat ja niissä menestyminen. SHA-pilottihankkeessa -98 ikäluokan kanssa sai myös uuden haasteen juniorivalmennuspuolella sekä osallistuminen UEFA B-valmennuskurssille, kiitos tästä silloin seurassa toimineelle ”mentorilleni” Teemu Eskolalle.

Jazzilaisuudessa parasta on...
Futis on kuningaslaji ja on hienoa olla mukana upeassa ja hyvähenkisessä ympäristössä, FC Jazzissa.
Voimme olla ylpeitä miten seurassa toimimme lasten ja nuorten parissa kehittäen pelaajia urheilullisesti ja kasvatuksellisesti hyvässä ympäristössä.

Terveisesi kaikille muille FC Jazzin toiminnassa mukana oleville:
Punaisin positiivisin mielin eteenpäin, ole mukana arvostaen ja kunnioittaen seuramme toimintaa,
jokaisen panosta tarvitaan.
Terkkuja myös kaikille näistä vuosista joiden kanssa olen joukkueissa toiminut, erityisesti Jannelle sekä valmentamilleni pelureilla!

Seuran uusimmat