Valmentaja-akatemia


FC Jazz käynnistää syksyllä valmentaja-akatemiatoimintaa nuorille porilaisille, jotka ovat kiinostuneita jalkapallovalmentamisesta ja seuratoiminnasta. Valmentaja-akatemiatoiminta on maksutonta.

Valmentaja-akatemiassa saat Palloliiton koulutustoiminnan mukaiset koulutukset, joita ovat Futisvalmentajan startti, Ikäkausikoulutukset ja Futistekniikat. Lisäksi saat osallistua seuran omiin sisäisiin koulutuksiin. Valmentaja-akatemian jälkeen olet valmis siirtymään palloliiton C-tason koulutuksiin.

Lisäksi sinulla on mahdollisuus päästä harjoittelemaan valmennustyötä käytänössä seuran ikäkausijoukkueissa sekä työskentelemään seuran eri tapahtumiin, kuten turnauksiin, leireille ja kerhoihin. Saat myös kokemuksia ja valmiuksia jotka auttavat hakeutuessasi liikunta-alan koulutuksiin. Valmentaja-akatemiatoiminta kestää vuoden. Koulutus alkaa 17.10 2018 Palloliiton futisvalmentajan startilla.

Kouluttajana toimii FC Jazzin Fortum Tutor Timo Kulju, joka auttaa ja neuvoo sinua tarpeidesi mukaan. Mukaan mahtuu 15 nuorta.

Tiedustelut: Timo Kulju (timojkulju(at)gmail.com) tai puhelimella 050 410 7474

Tervetuloa mukaa!

ILMOITTAUDU TÄSTÄ!


   
Lisää uutisia
FC Jazz
«  Helmikuu   »
Kategoriat