Pori Winter Cup ohi - turnausisännillä onnistunut viikonloppu
15.1.2019 19:00 Uutiset / Pääsivusto

Pori Winter Cup ohi - turnausisännillä onnistunut viikonloppu

Viikonloppuna pelattiin jälleen perinteinen FC Jazzin järjestämä Pori Winter Cup. Karhuhallissa nähtiin viikonlopun aikana paljon hyviä ja tasaisia otteluita suomalaisten huippujoukkueiden välillä niin C15- kuin B17-ikäluokassakin.

Isäntäjoukkue FC Jazzin omat joukkueet onnistuivat turnauksessa mainiosti. C15-ikäluokassa joukkue pelasi viikonloppuna tappiotta ja sijoittui turnauksessa upeasti toiseksi, maalierolla turnausvoiton ottaneen Käpylän Pallon jälkeen. Joukkueen peräsimessä vuoden alussa aloittanut Tero Suonperä sai näin joukkueensa kanssa hyvän startin uuteen vuoteen. ”Täytyy olla tyytyväinen ja ylpeä poikien tekemisestä. Vastustajien kova taso oli tiedossa, mutta pojat uskoivat itseensä ja näyttivät, että pystyvät pelaamaan korkealla tasolla. Varsinkin joukkueen henkisestä lujuudesta on syytä olla tyytyväinen. Tälle pohjalle on hyvä rakentaa tulevaa ja alkaa kehittämään pelaamista vielä paremmaksi.”, Suonperä pohtii.

B17-sarjassa isäntäjoukkue pelasi niin ikään vahvan turnauksen. Joukkue esiintyi ensimmäisestä pelistä lähtien varsin aktiivisella ilmeellä ja otti kaksi hienoa voittoa lauantaina. Turnauksen päätöskamppailussa Honka oli kuitenkin avausjaksolla punapaitoja selkeästi vahvempi ja otti turnausvoiton itselleen porilaisten toisen jakson piristymisestä ja kovasta takaa-ajosta huolimatta. Joukkueen kapteeni Christian Harjanne oli tyytyväinen joukkueen tekemiseen viikonlopun aikana. ”Hyvä fiilis jäi turnauksesta, vaikka ei ihan voittoon asti riittänytkään. Joukkueena pelasimme erittäin hyvin ja pystyttiin pelaamaan voitosta ihan Suomen parhaita joukkueita vastaan.”, Harjanne kertoo.

FC Jazzin talenttivalmentaja Miro Varhelahti oli niin ikään tyytyväinen molempien ikäluokkien onnistumisesta viikonlopun aikana. ”Ennen kaikkea tämä oli taas hyvä muistutus siitä, että meillä on edelleen hyviä pelaajia näissä ikäluokissa, vaikka viime kausi oli tuloksellisesti vaikea. Nyt täytyy vaan ottaa tästä viikonlopusta kaikki mahdollinen oppi irti ja jatkaa hommien paiskimista. C-junnujen osalta ilahduttaa erityisesti se henkinen sitkeys, jolla pelaajat tekivät töitä sen eteen, että joukkue menestyy. B-junnuilla puolestaan varsinkin kollektiivina toimiminen ja puolustuspelaamisen aggressiivisuus olivat menneet selkeästi eteenpäin kuukauden takaisesta ensimmäisestä treenipelistä. Pallollisen pelaamisen osalta kummallakin ikäluokalla riittää vielä kehitettävää, vaikka molemmilla oli peleissä paljon hyviäkin pallollisia jaksoja. Kokonaisuutena viikonloppu oli kuitenkin mainio, yleisöä oli mukavasti paikalla ja järjestelyt toimivat niin hyvin, että uskon Winter Cupin houkuttelevan ensi vuonnakin loistavia joukkueita paikalle”, Varhelahti pohtii.

Kuva: Kari Saha/UrheiluSuomi


   
Lisää uutisia
FC Jazz
«  Toukokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 
Kategoriat