FC Jazz valittu mukaan SHA-yhteistyöseuraksi
Julkaistu: 07.05.2019 00.00

FC Jazz valittu mukaan SHA-yhteistyöseuraksi

FC Jazz on valittu mukaan Sami Hyypiä Akatemian yhteistyöseuraksi myös seuraavalle kaksivuotiskaudelle. Alle 15-vuotiaiden poikien valtakunnallisessa toiminnassa on FC Jazzin lisäksi mukana 8 seuraa: HJK, Ilves, KäPa, Honka, TPS, RoPS, Kuusysi ja Pallo-Iirot.

"SHA-toiminta on tuonut valtavasti laatua päivittäiseen tekemiseen. Urheilullisuus ja suunnitelmallisuus ovat FC Jazzille tärkeitä arvoja ja SHA:n tuella ollaan saatu näihin luotua entistä parempia toimintatapoja nimenomaan siihen arkeen, mitä elämme seurassa. Kehittymisen seurantatapahtumat ovat vain pieni osa toiminnan vuosikelloa ja isoin työ tehdään edelleen joukkueen perustoiminnassa ympäri vuoden. Testien ja pelaajien täyttämien kyselyjen tulokse antavat kuitenkin arvokkaita faktoja siitä, miten toimintamme on vaikuttanut pelaajien ominaisuuksiin ja miten he kokevat esimerkiksi valmentajan toimintaan ja omaan motivaatioonsa liittyviä asioita. Näin pääsemme suunnittelemaan ja arvioimaan omaa toimintaamme tosiasioiden pohjalta, emmekä epämääräisen arvailun perusteella.", FC Jazzin talenttivalmentaja Miro Varhelahti kertoo.

"Pelaajien lisäksi myös valmentajille SHA-yhteistyö antaa parempia toimintaedellytyksiä. Koulutukset tuovat luonnollisesti parempaa sisältöosaamista mm. Ekkono-metodin muodossa. MyEWay-järjestelmän videotyökalu ja harjoittelun sekä testien tilastodata antavat mittareita kehittymisen seurannalle ja mahdollisuuden todentaa ja havainnollistaa asioita joukkueen sisällä niin valmentajien kuin pelaajienkin keskuudessa. Dokumentoinnin parantaminen luo lisää jatkuvuutta ja yhtenäistää toimintaa seuran sisällä vuosi vuodelta. Lisäksi SHA tarjoaa tärkeän verkostoitumiskanavan suomalaisten huippuseurojen joukossa.", Varhelahti pohtii.

Seuran uusimmat