FC Jazz & Ässät yhteistyössä P07-ikäluokassa
15.5.2019 15:22 Uutiset / Pääsivusto

FC Jazz & Ässät yhteistyössä P07-ikäluokassa

Herralahden kentällä on nähty kevään aikana P07-ikäluokassa uusi joukkue: FC Jazz Punamustat. Kyseessä on Ässien P07-ikäluokan joukkue, joka pelaa kesän ajan jalkapalloa FC Jazzin riveissä. Mukana on yhteensä 26 poikaa - useamman vuoden jalkapalloa harrastaneiden poikien lisäksi joukkueessa on jalkapalloon palaavia ja ensimmäistä kertaa seuratasolla jalkapalloa harrastavia poikia. Joukkue harjoittelee kaksi kertaa viikossa ja pelaa kahdella peliryhmällä Länsi-Suomen piirin Ykköstä.

Ässien taitovalmentaja Jarkko Lehtinen on mielissään uudesta yhteistyökuviosta. ”Haluamme tukea pelaajiemme monipuolista harrastamista ja liikkumista myös kesän aikana. On hienoa, että löysimme FC Jazzista yhteistyökumppanin, jonka avulla pystyimme tarjoamaan tätä futistoimintaa kaikille 07-ikäluokan pelaajille - kaikilla kun ei muita harrastuksia löydy omasta takaa. FC Jazz tarjosi meille hyvää pakettia, johon oli helppo tarttua. Haluamme seurana entistä enemmän työntää pelaajia siihen suuntaan, että monipuolinen liikkuminen luo hyvää pohjaa urheilijaksi kasvamiselle.”, Lehtinen toteaa.

Ässien P07-ikäluokassa valmentava Tomi Harjanne on tyytyväinen siihen, miten yhteistyö on lähtenyt käyntiin. ”Pojat tuntuvat olleen tosi innokkaita näin muutaman harjoituskerran ja pelin jälkeen. Jalkapallokausi alkoi osaltamme vappuviikolla, viikko jääkiekkokauden päättymisen jälkeen. Jalkapallollista "ammattiapua" saamme FC Jazzin edustusjoukkueen nuoremmilta pelaajilta, jotka vetävät viikon toisen kenttätreenin. Jokaisen harjoituksen yhteydessä on oheisharjoitus, joka antaa pohjaa myös tulevaan jääkiekkokauteen. Oheisharjoittelu sisältää mm. nopeus-, nopeuskestävyys-, voimantuotto-, koordinaatio-, ketteryys- sekä vartalonhallinta- ja liikkuvuusharjoitteita. Kautemme päättää osallistuminen Pori Cupiin.”, Harjanne kertoo.

”Iso kiitos FC Jazzille tästä jääkiekkopoikien mahdollisuudesta harrastaa jalkapalloa yhdessä tutun lätkäkaveriporukan kanssa, niin että lajikaudet eivät mene päällekkäin ja vaihto jääkiekosta jalkapalloon sekä toisin päin tapahtuu sujuvasti. Tällä tavalla helpotetaan ja mahdollistetaan poikien harrastaminen sekä jääkiekossa että jalkapallossa, jolloin monipuolinen harrastaminen jatkuu mahdollisimman pitkään ilman lajivalintaa. Uskomme, että kesäkaudesta tulee hieno ja toivomme yhteistyön FC Jazzin ja Ässien välillä jatkuvan myös tulevaisuudessakin.”, Harjanne päättää.


   
Lisää uutisia
FC Jazz
«  Toukokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 
Kategoriat