Alandia Cup 2019 turnausraportti
30.6.2019 0:00 Uutiset / P08

Alandia Cup 2019 turnausraportti

Alandia Cup on Suomen suurin 11-vuotiaille suunnattu jalkapalloturnaus, joka tunnetaan erinomaisista turnausjärjestelyistä. FC Jazz -08 osallistui turnaukseen kahdella joukkueella (Red & White). Turnaus järjestettiin Maarianhaminassa 16.-20.6.2019. Matkaan startattiin jo 15.6.

Sunnuntaina 16.6. illalla turnauksen ensimmäisten pelien jälkeen Alandia Cupissa järjestettiin perinteinen turnausmarssi, johon osallistui 1600 junioria ja 102 joukkuetta.Turnauksen ajan joukkue majoittui Strandnäsin koululla.

Alandia Cupissa oli mukana omassa sarjassa runsaasti tyttöjoukkueita ja turnausdiskokin oili tapahtumassa järjestetty.


Turnauksessa molemmille Red ja White -joukkueille tuli seitsemän peliä (peliaika 2x20 min.) Alandia Cupiin lähdettiin hakemaan positiivista kokemusta koko joukkueelle sekä kerryttämään pelureiden joukkuehenkeä. Alandia Cupissa ei ollut tasojakoa kilpa- ja haasteryhmiin, minkä vuoksi joukkueen pelureista koottiin turnaukseen kaksi tasavahvaa joukkuetta. Molemmat joukkueet jäivät niukasti kolmansiksi omissa lohkoissaan, minkä vuoksi turnauksessa ei tällä kertaa päästy jatkopeleihin.

Valmennus oli erittäin tyytyväinen siihen, miten turnauksessa onnistuttiin pelaamisessa ja moni pelaaja pelasi kesän parasta peliä. Turnauksesta kerättiin kaikki positiiviset kokemukset kohti loppukautta ja intoa loppukesän ja ensi talvenkin treeneihin. Pelureiden käyttäytyminen oli myös mallikasta koko turnauksen ajan, mistä pojille jaettiin turnauksen ajan runsaasti kiitosta.


Mukana Alandia Cupissa oli runsaasti kannustusjoukkoja. Eräältä äidiltä saatiinkin kommentti, joka kuvasti turnausmatkan onnistumista: "On ollut ilo seurata joukkueiden pelejä ja valmentajien tekemistä. Tämä oli hyvä juttu nämä kaksi tasavertaista joukkuetta. Tekee hurjan hyvää yhteishengelle. Kiitos valmentajille kun huolehditte ja jaksatte poikien kanssa mennä ja touhuta!"
DNA oli mukana mahdollistamassa FC Jazz 08:n turnausmatkaa.


   
Lisää uutisia
FC Jazz
Kategoriat