FC Jazz vie Liikuntaseikkailumaan päiväkoteihin
1.10.2019 13:40 Uutiset / Pääsivusto

FC Jazz vie Liikuntaseikkailumaan päiväkoteihin

FC Jazz järjesti kesällä sunnuntaisin Herralahden kentällä Liikuntaseikkailumaa-tapahtumaa lapsille osana Porin kaupungin ”Rakkaudella porilaisille”-hanketta. Tapahtumat olivat suosittuja ja Herralahdessa nähtiin mukava määrä porilaisia perheitä yhteisen liikkumisen parissa.

Nyt FC Jazz tarjoaa liikuntaseikkailu-mahdollisuutta loppuvuoden aikana kaikille Porin kaupungin päiväkodeille. Jo kymmenkunta päiväkotia on ollut yhteydessä seuraan ja sopinut ryhmilleen oman liikuntatuokion. FC Jazz järjestää tapahtumat veloituksetta päiväkotien itse toivomissa paikoissa, joihin on lasten kanssa helppo tulla. Osan kanssa touhutaan liikuntasaleissa, kun taas osassa paikoista tapahtuma järjestetään ulkona päiväkodin lähellä. FC Jazz tuo tapahtumaan Liikuntaseikkailumaasta tuttua välineistöä, sekä innokkaat ohjaajat, jotka yhdessä päiväkotien henkilökunnan kanssa rakentavat lapsille hauskan ja aktiivisen liikuntatuokion päiväkoti- tai eskaripäivään.

FC Jazzin toiminnanjohtaja Mostafa Modabberian kertoo, miksi FC Jazz haluaa jalkauttaa tapahtuman päiväkoteihin: ”Lasten liikkumisesta ja sen vähäisyydestä nousee koko ajan esiin huolestuttavampia tilastoja. Edes liikuntaa seuratoiminnassa harrastavista lapsista suuri osa ei liiku viikkotasolla riittävästi terveellisen kasvun ja kehittymisen näkökulmasta. Siksi on tärkeää, että tarjotaan lapsille erilaisia elämyksiä ja kokemuksia liikkumisen parissa – toivottavasti jonkun lapsen kipinä liikkumiseen syttyy juuri syksyn Liikuntaseikkailumaassa. Halusimme viedä tapahtumat päiväkoteihin, jotta ne olisivat tasapuolisesti kaikille saatavilla, eikä ainoastaan niille päiväkodeille, jotka sijaitsevat keskustan lähellä. Ymmärrämme sen, että pienten lasten ryhmien kanssa paikasta toiseen liikkuminen on haastavaa ja vaatii resursseja. Siksi on helpompi, että me menemme itse paikan päälle ja viemme tapahtumaan tarvittavat henkilöt, välineet ja positiivisen liikkumisen riemun mukanamme”, Modabberian kertoo.


   
Lisää uutisia
FC Jazz
«  Helmikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829
 
Kategoriat