FC Jazz ja TPS yhteistyöhön – junioreille tarjolla kansainvälisiä pelejä
9.10.2019 11:48 Uutiset / Pääsivusto

FC Jazz ja TPS yhteistyöhön – junioreille tarjolla kansainvälisiä pelejä

FC Jazz ja TPS ovat sopineet yhteistyön käynnistämisestä P14- ja P13-ikäluokissa. TPS Juniorijalkapallo on tehnyt loppukesästä päätöksen laajentaa akatemiatoimintaansa koskemaan myös näitä ikäluokkia ja pian tämän jälkeen he tarjosivat FC Jazzille mahdollisuutta yhteistyöhön. TPS on mukana Sami Hyypiä Akatemian kansainvälisessä toiminnassa ja järjestää pelitapahtumia säännöllisesti tukholmalaisten seurojen kanssa. Nyt alkavan yhteistyön ansiosta FC Jazzin pelaajia osallistuu TPS:n mukana mm. näihin tapahtumiin sekä huipputason turnauksiin ulkomailla. Tätä yhteistyötä aloitellaan 2006- ja 2007-syntyneiden osalta jo lähikuukausien aikana.

”Tämä on meille loistava juttu. Saamme tämän yhteistyön avulla tarjottua meidän pelaajillemme kehittäviä kansainvälisiä pelejä hyvässä ympäristössä. TPS on panostanut tähän heidän uuteen projektiinsa hienosti ja osaavien tekijöiden kanssa oli helppoa neuvotella yhteistyöstä, kun kaikki ymmärtävät, että pelaajien eteen tätä tehdään. Akatemiatoiminnasta vastuussa olevat Petri Haapasalo ja Marko Rajamäki ovat paitsi loistavia valmentajia, myös ihmisiä, joihin on helppo luottaa ja joiden kanssa on mukava tehdä töitä. On hienoa, että TPS halusi nimenomaan FC Jazzin mukaan tähän yhteistyöhön, se kertoo jotain hyvää myös meidän tekemisestä. Tämä tuo merkittävän lisän meidän pelaajapolkuumme.”, kertoo FC Jazzin talenttivalmentaja Miro Varhelahti.

FC Jazzista tapahtumiin osallistuvat pelaajat valitaan aina seurojen kesken yhteistyössä. Pelaajien laadukas arki säilyy siis oman seuran mukana ja nämä kv-tapahtumat TPS:n mukana tulevat lisätapahtumina mukaan valittavien FC Jazz-pelaajien kalenteriin.


   
Lisää uutisia
FC Jazz
Kategoriat