Palloliiton ohjeita seuroille koronavirukseen liittyen
11.3.2020 14:42 Uutiset / Pääsivusto

Palloliiton ohjeita seuroille koronavirukseen liittyen

Palloliitto on jakanut seuroille ohjeet koronavirusepidemiaan liittyen.

FC Jazz noudattaa asiassa Palloliiton ohjeistusta ja tiedottaa joukkueidensa pelaajia ja heidän vanhempiaan sekä toimihenkilöitä tästä ohjeistuksesta.

"Kiinassa käynnistyi alkuvuonna uuden koronaviruksen aiheuttama tartuntatautiepidemia (COVID-19). Epidemiatilanne muuttuu jatkuvasti, joten siksi tulevaisuuden tilannetta, ihan lähipäivienkin osalta, on mahdoton ennustaa.

Tällä hetkellä epidemia-alueeksi määritellään Manner-Kiina, Iran, Etelä-Korea, Italia, Tirolin alueen hiihtokeskukset Itävallassa, sekä Saksassa Nordrhein-Westfalenin osavaltio. Tilannetta arvioidaan kuitenkin jatkuvasti.

Palloliitossa seurataan ulkoministeriön matkustustiedotteita jatkuvasti maajoukkueiden matkojen osalta ja Palloliitto suosittelee samaa ulkomaille turnausmatkoja suunnitteleville joukkueille. Ulkoministeriön verkkosivuilta löytyvät uusimmat matkustustiedotteet.

Palloliitto korostaa huolellisen käsihygienian merkitystä kaikessa kanssakäymisessä. Joukkueiden edustajille ja erotuomareille suositellaan kättelyn välttämistä ottelutapahtumien yhteydessä. Palloliitto suosittelee, että jokaisella pelaajalla on oma juomapullo eikä yhteisiä juomapulloja käytetä. Harjoituksiin ja otteluihin ei tule mennä, jos on edes lieviä flunssaoireita. Ottelutapahtumien järjestämisen osalta Palloliitto seuraa mahdollisia viranomaisten tekemiä ohjeita ja suosituksia yleisötapahtumiin liittyen.

Jos epäilet koronavirustartuntaa, toimi paikallisten terveydenhuoltoviranomaisten ja THL:n ohjeiden mukaisesti ottamalla yhteyttä paikalliseen viranomaiseen ennen päivystykseen haketumista. Toimi näin myös, jos olet ollut läheisessä kontaktissa koronavirukseen sairastuneeseen henkilöön.

THL:n tiedotusta koronavirustilanteesta voi seurata täältä >>"

Lähde: Palloliitto.fi


   
Lisää uutisia
FC Jazz
«  Huhtikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
 
Kategoriat