Pienryhmäharjoittelu käynnistyy 14.5.
Julkaistu: 05.05.2020 00.00

Pienryhmäharjoittelu käynnistyy 14.5.

Valtioneuvosto ja Palloliitto ovat antaneet uusia ohjeistuksia, joiden perusteella FC Jazz juniorit ry:n hallitus on tehnyt tänään seuraavia päätöksiä.

Pienryhmäharjoittelu käynnistyy FC Jazzissa 14.5. Palloliiton ohjeistuksen mukaisesti. Ohjeistuksen löydät kokonaisuudessaan tästä linkistä: https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/pallo...

Ohjeistuksissa mainitaan, että "Pienryhmäharjoituksia järjestetään vain sen ikäisille tai tasoisille pelaajille, jotka pystyvät noudattamaan etäisyyssääntöä ja muita terveyden kannalta tärkeitä ohjeita koko tapahtuman ajan". Haluamme toimia seurana vastuullisesti ja noudattaa annettuja ohjeistuksia seuramme jäsenten terveyden ja turvallisuuden edistämiseksi. Tämän vuoksi seuramme nuorimmat juniorijoukkueet jatkavat ohjattua toimintaa vasta kesäkuun alussa. Pienryhmäharjoituksia järjestetään FC Jazzissa P9-ikäluokalle (2011-syntyneet) ja sitä vanhemmille junioreille.

Normaali joukkueharjoittelu jatkuu kaikkien ikäluokkien osalta kesäkuun alussa. Kesän tapahtumistamme FC Jazzin Huuhkajat-futiskoulu ja lisäharjoitukset järjestetään suunnitellusti - vielä ehtii ilmoittautua mukaan! Dutch Training Program -leiri siirtyy myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan.

Ohjeistamme jäseniämme vielä tarkemmin kaikista harjoitustapahtumiin liittyvistä asioista hyvissä ajoin ennen pienryhmätreenien käynnistymistä.

Seuran uusimmat