Tuuks Pelaa -tapahtuma sunnuntaina 7.6. Herralahdessa
2.6.2020 15:48 Uutiset / Pääsivusto

Tuuks Pelaa -tapahtuma sunnuntaina 7.6. Herralahdessa

Kesäkuu on täällä ja myös seuramme nuorimpien ikäluokkien joukkueharjoitukset ovat käynnistyneet. Ensimmäinen kesälomaviikko huipentuu toden teolla sunnuntaina 7.6., kun vietämme futiskesän 2020 starttia Herralahdessa, kun junioreidemme kotikentällä käynnistyvät klo 10:00 kesän sekä ensimmäinen Liikuntaseikkailumaa että Tuuks Pelaa –tapahtuma, johon ovat tervetulleita kaikki uudet pelaajat.

Tuuks Pelaa –tapahtumaan osallistuvat tänä vuonna seuramme Miniliigalaiset sekä P7-, P8- ja P9-ikäluokkien joukkueet. Päivän kulku on joukkueidemme osalta seuraavanlainen: tapahtuma alkaa klo 10:00 ja silloin kaikkien edellämainittujen ikäluokkien kaikki pelaajat ja valmentajat ovat paikalla. Tuuks Pelaa -tapahtumaan osallistuvat pelaajat jaetaan kaikissa ikäluokissa kahteen ryhmään, joista toinen treenaa ensin valmentajien johdolla vauhdikkaat futistreenit ja toinen ryhmä aloittaa samaan aikaan Liikuntaseikkailumaan puolella joko kavereiden tai perheenjäsenten kanssa yhdessä touhuten. Vanhemmat ja sisarukset ovat ehdottomasti tervetulleita mukaan Liikuntaseikkailuun! Klo 11 nämä ryhmät vaihtavat rooleja - treenaamassa olleet vaihtavat Seikkailumaan puolelle ja seikkailijat pääsevät futistreeneihin.

Tämän vuoden tapahtumaan liittyy joukkueille asetettu haaste: jokainen pelaaja saa tuoda mukanaan uusia kavereita kokeilemaan futista ja samalla touhuamaan Liikuntaseikkailumaahan. Se joukkue, joka tuo eniten uusia kavereita mukanaan, voittaa joukkueelleen ikimuistoisen palkinnon! Uusille pelaajille jaamme tapahtumassa uuden pelaajan passeja, joilla pääsee tutustumaan harrastukseen maksutta viiden treenikerran ajan. Mikäli lähipiiristä löytyy mahdollisia uusia innokkaita pelaajanalkuja, jotka etsivät uutta kivaa harrastusta, niin ottakaa ihmeessä heidät mukaan!

Noudatamme tapahtumassa tarkasti viranomaisten ohjeistuksia ja lajiliittomme suosituksia koronavirus-tilanteeseen liittyen. On tärkeää, että pelaajat ja heidän perheenjäsenensä eivät osallistu tapahtumaan, mikäli henkilöllä on pieniäkään sairauden oireita tai hän kuuluu COVID 19 -viruksen kannalta johonkin riskiryhmään.

P.S. Viimeistään nyt kannattaa ladata FC Jazzin mobiilisovellus omaan kännykkään, sillä on nimittäin tarjolla loistavia etuja tapahtumassa.

Nähdään Herralahdessa sunnuntaina!


   
Lisää uutisia
FC Jazz
«  Heinäkuu   »
Kategoriat