A20 SM-karsinta jatkui, FC Jazzille harmittava tappio FC Hakalle
Julkaistu: 13.06.2020 00.00

A20 SM-karsinta pyörähti jälleen käyntiin 3 kk koronatauon jälkeen kun FC Jazz pelasi kotikentällä perinteikästä FC Haka vastaan.

Ottelu pelattiin tällä kertaa kuumissa olosuhteissa Herralahden pätsissä. Ottelu alkoi kotijoukkueen kannalta todella harmillisesti kun jo 3min pelin jälkeen FC Jazzin maalivahti Kalle Ahtiainen katseli punaista korttia. FC Jazz oli pakotettu laittamaan kenttäpelaajan Eeli Silvannon maaliin ja jo pelkästään vajaalle jääminen tässä vaihessa 30 asteen helteessä vei uskoa voiton metsästämisestä. Vierasjoukkue pystyi hieman enemmän kontrolloimaan peliä ja meni avausjaksolla 0-2 johtoon. FC Jazz kuitenkin teki kaikkensa ja juuri ennen taukoa Rasmus Laaksonen viimeisteli hienosti takakulmaan pitkän kuljetuksen jälkeen. Tauolle mentiin 1-2 lukemissa ja odotuksia pisteistä heräsi henkiin.
Toisella jaksolla FC Jazz ei kuitenkaan saanut riittävän hyvin rytmistä kiinni ja Haka sai pari hyökkäystä päätettyä maaleihin 55min ja 60min, näin FC Jazzin haave voitosta tyrehtyi.
Virtaa ei enää riittänyt ja loppu oli pelailua päättyen lukemiin 1-6. FC Jazzin haave SM-paikasta kuihtui tappioon.

Kaikkemme yritettiin aina tuonne 60min 1-4 tilanteeseen asti ja tämän jälkeen ymmärrettävästi pelihuumori loppui. Vajaalla pelaten koko ottelu ja tässä paahtavassa helteessä sekä pitkä pelaamattomuus oli yhdistelmä, joka viimeistään kaatoi meidät. Harmillista, että jouduimme vajaalle heti pelin alussa, muutoin olisimme taistelleet voitosta, tuumailivat valmennustrio.
Karsinnassa on vielä yksi peli jäljellä ja täysillä lähdetään hakemaan voittoa KaaPosta, ottelu pelataan Kaarinassa.