FC Jazz hakee toiminnanjohtajaa
Julkaistu: 25.08.2020 00.00

FC Jazz hakee toiminnanjohtajaa

Etsimme toiminnanjohtajaksi henkilöä, joka johtaa FC Jazzin operatiivistä toimintaa. Hänen tehtävänään on seuran päivittäiset hallinnolliset toiminnat sekä niiden kehittäminen, vastata seuran varainhankinnasta ja yhteistyökumppanuuksista, hoitaa niin sisäistä kuin ulkoistakin viestintää sekä olla mukana kehittämässä uutta nelivuotisstategiaa. Toivomme uudelta toiminnanjohtajalta aikaisempaa työkokemusta myyntityöstä, sillä vastaat seuramme taloudesta yhdessä hallituksen kanssa.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, yhteistyökykyä ja järjestelmällistä työotetta. Toivomme toiminnanjohtajan olevan aktiivinen seuratoiminnan kehittäjä, joka omalla toiminnallaan ja esimerkillään kannustaa FC Jazzin palkollisia, vapaaehtoistyöntekijöitä, pelaajia sekä heidän vanhempiaan. Toivomme sinun olevan aktiivinen verkostoituja, jolle yhteisöllisyys on verissä.

Haluamme seurana kehittää toimintaamme ja edellytämme toiminnanjohtajalta laaja-alaista näkemystä toiminnan kehittämisestä ja muutoksien läpiviennistä, kokemusta esimiestyöstä ja kykyä kehittää urheiluseuramme palvelutoiminta ja ennen kaikkea kokemusta talouden johtamisesta.

Kiinnostuitko työstä FC Jazzin toiminnanjohtajana? Lähetä meille hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteeseen jarkko.westerlund@fcjazz.com. Jos sinulle herää kysymyksiä toiminnanjohtajan työhön liittyen, voit olla yhteydessä Katariina Lindstedtiin sähköpostitse katariina.lindstedt@fcjazz.com tai arkisin soittamalla klo 15-16 välisenä aikana 040-7642065. Viimeinen hakupäivä on perjantai 11.9. Aloitamme haastattelut sopivien henkilöiden löydyttyä ja työ alkaa sopimuksen mukaan.

FC Jazz on perinteikäs porilainen jalkapalloseura, jonka tavoitteena on olla yksi Suomen parhaista jalkapalloseuroista sekä parantaa jalkapallon asemaa Porissa. FC Jazz koostuu kolmesta eri ”yhtiöstä”. FC Jazz Juniorit ry keskittyy junioritoiminnan kehittämiseen, FC Jazz Oy pyörittää edustusjoukkueen toimintaa ja FC Jazz Tuki Oy tuottaa elämys- ja työhyvinvointipalveluita asiakkailleen.

Seuran uusimmat