Helatorstain peli P12 Ykkönen
Julkaistu: 18.05.2023 22.17

Helatorstaina P12 Ykkösen pelit jatkuivat Kaarinassa KaaPoa vastaan. Peli alkoi vierasjoukkueen kannalta sujuvasti sillä Luukas Ohvo teki ensimmäisellä minuutilla maalin. Peli jatkui Jazzin hallinnassa mutta KaaPo teki muutamia vaarallisia hyökkäyksiä, kunnes pelin 7:llä minuutilla Leo Larkala tasoitti pelin 1-1. Pelin 13 minuutilla Aaron Lamminen vei vierasjoukkueen johtoon vapaapotkullaan. Vain minuuttia myöhemmin Jesper Kumpula antoi nappi syötön ja Alex Niemi vei pelin 1-3 tilanteeseen. Peli jatkui Jazzin hallinnassa, peliä pelattu 20 minuuttia kun Lenni Söderlling vei joukkueensa jo 1-4 johtoon.

Näistä lukemista lähdettiin toiselle puoliajalle, mikä alkoi vauhdikkaasta sillä toista puoliaikaa oli keretty pelata vain kaksi minuuttia kun Aaron iskee illan toisen maalinsa Jiri Valtosen syötöstä. KaaPo sai luotua hyviä hyökkäyksiä ja Jazzin puolustuksen rikottua, Kasper Simola kavensi pelin 2-5 kun peli oli pelattu 43 minuuttia. Vierasjoukkueen Alex Niemi sai keltaisen kortin, tämä sekoitti pelaamista ja Jazzin pakka oli hajalla. 53 peliminuutilla Aaron Petälä toi kotijoukkueen jo 3-5 tilanteeseen ja vain 5 minuuttia myöhemmin Kasper kavensi pelin 4-5. Jazz sai pidettyä pelin näissä lukemissa, joten pisteet lähtivät tänään vierasjoukkueen mukana Poriin.

Kiitos KaaPo pelistä ja tsemppiä kauden tuleviin peleihin.