21.5.2023 P12 Kakkonen
Julkaistu: 21.05.2023 21.14

P12 Kakkosen pelit jatkuivat Maskussa aivan upeassa kesäisessä ilmassa. Aurinko helli niin katsojia kuin pelaajia. Peli alkoi vauhdikkaasti kun Jiri Valtonen painoi pallon maaliin heti pelin toisella minuutilla. MaPS sai luotua upeita hyökkäyksiä mutta maalihanoja eivät saaneet vielä auki. Jiri vei vierasjoukkueen 0-2 johtoon pelin 8 minuutilla Jesper Kumpulan syötöstä. Vierasjoukkue jatkoi painostustaan mutta maalit jäivät uupumaan, pelin 22 minuutilla kotijoukkueen Kasper Varjonen sai osuman ja kavensi pelin 1-2. Muutamaa minuuttia ennen ensimmäisen puoliajan loppua Tuomas Kumpuniemi vei vierasjoukkueen 1-3 johtoon.

Toiselle puoliajalle lähti MaPS vahvana ja saikin maalin heti alkuun, Niilo Grönblom kavensi pelin 2-3 tilaneeseen. Tästä ei vierasjoukkue huolestunut vaan Kaarlo Haapala vei vierasjoukkueen 39 peliminuutilla 2-4 johtoon rankkarista maalin. Vain vajaa kymmenen minuuttia myöhemmin kovan Jazzin pyörityksen jälkeen Justus Bly onnistui maalinteossa ja vierasjoukkue johtaa 2-5. Fc Jazzin kova painostus jatkuu ja MaPS puolustaa, peliä pelattu 52 minuuttia ja Jiri onnistuu kolmannen kerran ja vie joukkueensa 2-6 johtoon. Maalivahti Viljami Ruuskanen saa punaisen kortin, pienestä virheestään. Jiri vaihtaa nopeasti maalivahdin paidan päällensä ja Fc Jazz lähtee taistelemaan 13 minuuttia alivoimalla. MaPS saa vapaapotkun jälkitilanteesta Daniel Hiltusen ansiosta pelin kavennettua 3-6. Jazz pyörittää mutta Niilo onnistuu vielä kerran 3 minuuttia ennen pelin päättymistä ja tuo pelin 4-6. Näihin lukemiin Fc Jazz vie voiton ja pisteet Poriin.

Kiitos MaPS hyvästä pelistä ja tsemppiä kauden peleihin.