P12 Nelonen
Julkaistu: 29.05.2023 21.02

P12 Nelonen

P 12 Nelosen pelit jatkuivat Eurajoella alkuilta -otteluna, Fc Jazz lähti otteluun vahvoin ottein ja kentällä taistellut Eemi Söderling painoi pallon maaliin Ville Hohkurin syötöstä heti ottelun 9 peliminuutilla, peli 0-1. Usein maalivahtina pelaava Elias Kokko pelasi tänään kentällä ja kun peliä pelattu 25 minuuttia Elias vei vierasjoukkueen 0-2 johtoon. Muutama minuutti ennen ensimmäisen puoliajan loppumista Eemi sai Eliakselta nappi syötön ja lukemat 0-3.

Toinen puoliaika alkoi vielä vauhdikkaammin, heti ensimmäisellä minuutti Eemi sai Villeltä syötön ja peli 0-4 ja näin Eemi täytti hattunsa Vain muutama minuutti myöhemmin FC Eurajoki sai kavennuksen Leevi Hakalan maalista, 1-4. FC Jazz ei antautunut, Justus Bly taituroi maalin Hugo Rajalan syötösä, peli 1-5. FC Eurajoki sai aivan viimeisillä sekunneilla pelin 2-5 tilanteeseen Niko Miekanmaan maalilla.

Kiitos FC Eurajoki pelistä ja tsemppiä kauden peleihin.