Sarjapelien päivä
Julkaistu: 04.06.2023 22.05

4.6.2023 kesäloman alkajaiseksi P12 Kakkonen ja P12 Ykkönen kävivät Turussa pelaamassa vieraspelit. P12 Kakkosen peli alkoi kotijoukkueen TPS Mustan vahvalla otteella, Jean Rizk vei pelin toisella minuutilla kotijoukkueen 1-0 johtoon. FC Jazz ei saanut peliä kasaan vaan TPS pyöritti. Pelin viidennellä minuutilla Elias Tolonen sai rangaistuspotkusta maalin, peli 2-0. TPS hyökkäsi ja laukoi mutta FC Jazz:n maalilla pelannut Viljami Ruuskanen teki töitä kuin muuri, puolustus blokkasi minkä ehti. Muuri kuitenkin mureni 15 minuutilla kun Elias vei joukkueensa jo 3-0 johtoon.Vain 5 minuuttia myöhemmin Severi Soini painoi lukemat jo 4-0. FC Jazz sai erän viimeillä 10 minuutilla muutamia paikkoja mutta Jean teki vielä yhden ja puoliajalle mentiin kotijoukkueen johtaessa 5-0.

Toinen puoliaika alkoi vierasjoukkueen kannalta vauhdilla, Tuomas Kumpuniemi sai pelin 40 minuutilla kavennettua 5-1 Patrick De Oliveiran syötöstä. Tilanteita riitti molemmissa päädyissä, puolustukset blokkasivat ja maalivahdit torjuivat. 48 peliminuutilla Santeri Ahlas sai vietyä joukkueensa jo 6-1 johtoon. TPS sai vaihteen päälle ja loi hyökkäyksiä mutta maalia ei tullut ennen kuin pelin 58 minuutilla kun Severi vei peli 7-1 tilanteeseen. Loppu minuuteilla ei maaleja enää nähty vaikka TPS hyökkäsi rajusti.

Tänään pisteet jäivät Turkuun, Kiitos TPS pelistä ja tsemppiä kauden peleihin.