P12 Kakkonen 9.9.2023
Julkaistu: 12.09.2023 11.03

Lauantaina 9.9 FC Jazz Red matkusti Turkuun TPS 2012 vieraaksi. Ottelu alkoi vauhdikkaasti TPS:n painostuksella ja jo 12 minuutilla Jerry Tala vei kotijoukkueensa 1-0 johtoon. Vain kolmea minuuttia myöhemmin Andrea Gasagrande sai osuman ja tilanne 2-0. FC Jazz ei meinannut saada pelistä kiinni ollenkaan kun jo 17 minuutilla Titus Salama vei ottelun 3-0 tilanteeseen. FC Jazz kuitenkin sai luotua maalipaikkoja ja 30 minuutilla Jesper Kumpulan syötöstä Kaarlo Haapala kaventaa 3-1. TPS ei anna periksi ja ennen puoliaikaa Jerry osuu toistamiseen, tilanne 4-1.

Puoliajalta tultaessa FC Jazz on valmiina taistelemaan ja 40 minuutilla Viljami Ruuskasen syötöstä Kaarlo osuu toistamiseen ja saa kavennettua ottelun 4-2 tilanteeseen, Jerry kuitenkin päätti heti seuraavalla minuutilla ettei anna vastustajan kaventaa, täyttää hattunsa ja vie joukkueensa 5-2 johtoon. Kolmea minuuttia myöhemmin Tomas Vartiainen vie TPS:n jo 6-2 johtoon. FC Jazz saa luotua maalipaikkoja mutta ei vaan osu, kunnes 49 minuutilla Vernon Ketola osuu ja kaventaa 6-3. Tästä TPS saa voimaa ja virtaa enemmän, Isac Edman vie jo 7-3 johtoon ottelun 54 minuutilla ja Tomas osuu toistamiseen vain muutamaa minuuttia myöhemmin, ottelu 8-3. FC Jazz ei luovuta, hyökätään ja puolustetaan, annetaan kaikkemme. Jerry onnistuu vielä kahdesti ottelun loppuminuuteilla vieden joukkueensa jo 10-3 johtoon. Tuomas Gustafsson saa kuitenkin viime sekunneilla vielä osuman ja tuo FC Jazzin 10-4 tilanteeseen.

Kiitos TPS pelistä ja tsemppiä kauden peleihin.